Görüş Bildir
Haberler
'Kızımla Çektirdiğimiz Fotoğrafı Bile Medyaya Servis Edeceklerdi'

'Kızımla Çektirdiğimiz Fotoğrafı Bile Medyaya Servis Edeceklerdi'

Ulaş
26.08.2014 - 13:55
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe’den istifa eden Ersun Yanal, Serhat Ulueren'e birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı.

İşte o çarpıcı açıklamalar

-Bu olanlar biraz ters olmadı mı? Bir adamı kovuyorsun sonra özel yaşantı, kadın konularından bahsediyorsun.

Özel yaşantı falan tamam ama bakın şöyle söyleyeyim. Samimi olarak konuşuyorum, keşke bahsedildiği gibi sevgilim olsaydı da “Güzel bir şey için gitti” deseydiler. Ama yok. Anlatılanların hiçbirinin benimle alakası yok. Bahsi geçenlerin tamamı benim arkadaşım, misafirim. Bakın, benim kızım var, oğlum var. Oğlumun kız arkadaşı, kızımın arkadaşları, onların çevreleri var. Hepsi tekneye geldi eğlendiler. Beni o zaman yakalasalardı ne olacaktı acaba çok merak ediyorum. Hepsi çocuklarımın arkadaşlarıydı mesela. Size çok acı bir olay daha anlatayım. Beni kızımla çok fazla benzetmezler. Beraber çektirdiğimiz bir fotoğrafı bile medyaya servis edeceklerdi.” Aman sakın böyle bir şey yapmayın” dedim. Büyük rezalet. Benim anlamadığım şu. Bunları çıkaran insanlar hiç mi bir bayanla yan yana gelmiyor? Tek işleri robot gibi insanların arasında gezmek mi? Benim masamda bayan oturamaz mı? Erkek arkadaşı var. Oturamayacak mı? Bu yüzden bana çok ayıp ettiler. Olay bambaşka bir olay…

-Aziz Yıldırım antrenmanları kadınlara göre ayarladığını söyledi gazeteye.

*Ağabey ben söyledim. Antrenmanları kadınlara göre falan ayarlamadım. Ben çalışma programını sezonu açtığımız gün açıkladım zaten. Açıklamamda da var zaten. Sezonun ilk başlayacağı maça kadar, kuralar çekildi, çekildikten sonraki gün de dahil olmak üzere ben bütün programımı yaptım ve ilan ettim. Benim programım net bir şekilde belli. Ben kimseye göre program yapmadım. Ama sorun çıkarmak isteyen 50 tane bahane bulur. Ben, sadece Aziz Yıldırım’ın bahsettiği gün Topuk Yaylası’na gelen bayanlara bilet verdim. Hatta o gün yaylaya 4 erkek 3 bayan geldi. 2 erkek sisten dolayı çıkamadı. Diğerlerine de sadece bilet verdim. Bunu da mı yapamam yani? Bayanlarım kim olduğunun önemi yok. Sevgilim de olabilir ama değil. Ayrıca sadece oraya değil istersem Samandıra’ya da getiririm, maça da götürürüm. Kiminle ne yaptığımı bilmiyorlar bile. Bahsettikleri kişileri görmedim. Oturmadım bile.

Bu işin altında ne var hocam?

*O kadarını bilemiyorum. Aziz Yıldırım’ın açıklamalarında siz de duydunuz. “Zico, Aykut, Ersun şampiyon yapmadı” diye net şekilde söyledi. Özel hayatla ilgili şunu söyleyeyim. Siz de bu sektörün içindesiniz. Benim neyimi gördünüz? Kiminle yakalanmışım, nerede basılmışım? Ne yaptım ben?

Danimarka, Kopenhag’daki fotoğraflar için ne söyleyeceksin?

  • Alakası yok kardeşim. Nerede görmüşler beni. Ben her yerde, her meydanda herkesle otururum.

  • Menajer Mithat Halis falan akşam fotoğrafını çekmiş diyorlar.

*Mithat’la beraber, bir kişiyle oturmadım ben. Benim arkadaşlarım var, Mithat Halis’in dört tane arkadaşı var. Dört tane daha bayan var, dört tane daha erkek var. Hocalar var, onların kızları var. Ben bunun hesabını niye vereyim? Ben gizli saklı oturmuyorum ki. Herkesle beraber, bir iki kişi de oturmuyorum. Saçmalık ya.

TOPU BAŞKANIN KUCAĞINA BIRAKTIM

İstifa ettiğim gün, Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu’nun benimle randevusu vardı. Ben oraya gitseydim, beni istifa ettirmezlerdi. Benim istifa etmem ne demek? Topu başkanın kucağına bırakmam demek. Futbolcu “Ersun Yanal’ı istemedi” demek ne demek? Futbolcu seni sevmese, seninle ilgisi olmasa, kavgalı olsa sence ben o takımı şampiyon yapabilir miydim? Futbolcu tabi ki ağlayacak, rahatsız olacak. Ben bugüne kadar sızlanmayan futbolcu görmedim.

KAYDI BEN YAPTIRDIM

Kayıt yapılmasını da belgesel olması için ben istedim. Oraya gideceğini bilerek yapmadım.

Peki, basına sızan ses kaydını kim yaptırdı?

*Ben şöyle yaptırıyorum. Benim sezon başından beri yaptığım bütün toplantılarım, oyuncularla yaptığım bire bir görüşmeler de dahil olmak üzere hepsi kayıt altındadır. Soyunma odası da dahil olmak üzere. Kayıt yapılmasını da ben istedim. Oraya gideceğini bilerek yapmadım. Ben hiçbir zaman kötü düşünmem ki. Hatta ben şunu söyledim: “Çocuklar, bu çok güzel bir belgesel olacak. Şampiyon olunca bunu kullanacaksınız” dedim.

Hangi maç hocam o?

  • Vallahi hatırlamıyorum. Valla hatırlamıyorum. Siz soyunma odasına hiç girdiniz mi? Kazansanız da, kaybetseniz de orada neler olur neler. Orada konuşma jargonları vardır. Zaman zaman oyuncuyu motive edersin, zaman zaman sakinleştirirsin. Bunu yaparken sıkça argo kelimeler de kullanırsın. Bu bir gerçek.

Hocam seni bir konuda eleştiririm. Takım şampiyon olduğu gün antalya’ya veya başka bir yere gitmeni eleştiririm .

  • O konuyu da anlatayım. Benim bu organizasyondan haberim yoktu. Planlanmış bir yemek değildi. Kutlama olmayacağı özellikle söylendi. Ama uçağa binerken millet birbiriyle konuşup organize olmuşlar. Ben sonradan öğrendim.

Kalamaz mıydın yine de?

  • Kalsam ne olacak ki? O yemekte kaç kişi var baksınlar. Orada herkes yok. Biri geldi 10 dakika oturdu, diğeri 15 dakika kaldı. Yani düzenli bir durum yok ortada. Ama eğer bunu problem haline getirmek istersen, öyle yorumlarsan büyük sorun gibi görünür. Hatta o yemekte Webo da yoktu. Çünkü o da benimle birlikte Antalya’ya gitmişti.

O GÜN İSTİFA ETMELİYDİM

Samandıra’ya geldim programlar falan değişmiş. Aslında o gün istifa etmem gerekirdi ama Soma maçları vardı.

Yaşananlardan dolayı sıkıntılı mısın, kırgın mısın?

  • Üzgün de kırgın da değilim. Çünkü Türkiye’de bunlara çok alıştım.

Şampiyon takımla yolları ayırdın, nasıl üzülmezsin?

*İnsanlar karşılıklı ilişkilerde, işlerde başarılı olur. Ben gerçekten kendi isteğimle ayrıldım. Olmayacaktı çünkü. Hayırlısı olsun. Yapacak bir şey yok. Öfkeli değilim, kızgın değilim.

  • Fatih Terim de takımı şampiyon yaptı . Bu kadar olmasa bile ona da itibarsızlaştırma operasyonu yapıldı.

  • Fatih hoca için de aynı şey geçerli. Fatih hocayı da o şekilde itibarsızlaştıramazsın. Görevi bırakmadan önce kimse benimle konuşmadı. Samandıra’ya geldim programlar falan değişmiş. Dışarıdan müdahale başlamıştı yani. Aslında o gün istifa etmem gerekirdi ama Soma maçları vardı. O karşılaşmaların önüne geçmemesi gerekiyordu bu olayın.

İSMAİL KARTAL İYİ ÇOCUKTUR

Ayrıldıktan sonraki F.Bahçe’yi nasıl buldun. 90 dakika pres yapan bir takım vardı sahada?

*İsmail Kartal iyi çocuktur. Çok eskiden beri tanırım onu. Hatta antrenörlüğünü de yaptım. Onun kötü niyetli biri olduğunu düşünmüyorum.

Başarılı olabilir mi sence?

*İşi çok zor. Ama inşallah başarılı olur.

DİEGO LİSTEMDEYDİ

Hocam sen Diego’yu istemedin değil mi? Doğru mu bu?

  • Listemde 3 isim vardı. Biri de Diego’ydu. Onun sözleşmesi yoktu. Diğerlerinin maliyetleri çok daha yüksekti. Arda’yı arayıp sordum, “İyi bir oyuncu alın” dedi. Transfer kararını böyle verdik.

EMENİKE TEMİZ

Sen görevi bıraktıktan sonra Emenike’nin sosyal medyada paylaştığı fotoğrafı gördün mü? Elinde içki bardağı, bacak bacak üstüne atmış.

  • Vallahi görmedim. Emenike öyle bir çocuk değil. Çok saf, temiz bir çocuk.

Ama senin gitmenden mutlu olmuş, rahatlamış gibi.

  • Yok. O algıyı yaratırlar. Yoksa Emenike bunu yapacak biri değil.

Takım içinde herhangi bir futbolcunun sana karşı küstahlığı ya da yanlış tavırları oldu mu hocam?

*Hayır hayır. Bizim şampiyonluğa yürüdüğümüz dönemde futbolcular sağlam karakter ortaya koydu.

-Sadece sezon başında Sow’la bir sorun yaşamıştınız, onu da çözdünüz herhalde sonradan.

*Ağabey normal bir şey bu. Futbolcu iyiyse oynatırsın, değilse oynatmazsın. Koşan, futbol oynayan iyi de oynayan adamı nasıl olur da oynatmazsın ki? Antrenörlükte bu vardır. Bir adamı oynatmazsın, hırslandırır daha fazla verim alırsın.

TÜRKİYE'DE HER ŞEY BASİT

Nasılsın hocam? İyi misin? Toparlanabildin mi?

*Çok şükür iyiyim. Tempo kalmadı, sakinleştik biraz. Toparlıyoruz yavaş yavaş da gerçi toparlayacak bir şey de yok aslında.

  • Öyle demeyin hocam. Bu kadar olay yaşandı. Bunlar bu kadar basit değil ki.

  • Türkiye'de her şey basit ağabey.

YILDIRIM'I KAPATTIM

-Hocam F.Bahçe’yi çalıştırdığın için pişman mısın? Ayrıldığında böyle bir şey hissettin mi?

Hiç olur mu öyle şey?

Aziz Yıldırım hakkında ne söylemek istersin?

*Hiçbir şey! Ben kendi düşüncelerimi söyledim ve o işi kapattım.

Kapandı mı sence?

  • Benim için kapandı. Benim görevim bitti. Ben kesinlikle arkama bakmıyorum.

KADIKÖY'E GİTMEM

Bundan sonra ne yapacaksın hocam?

  • Biraz dinlenirim, arada maçlara gider izlerim.

Fenerbahçe’nin maçlarını izler misin?

  • Zor olur. Oraya gidip stadı rahatsız etmek istemem. Daha çok yurt dışındaki maçları takip etmeyi düşünüyorum.

Yurt dışından teklif var mı hocam?

*Hayır yok

  • AKŞAM
Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0