Görüş Bildir
Haberler
Yanal'dan Sıkı Program

Yanal'dan Sıkı Program

Onedio Medya
09.07.2014 - 17:06 Son Güncelleme: 09.07.2014 - 19:32

Yanal'dan Sıkı Program!

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal , 14 Temmuz'da yapılacak yeni sezon hazırlıklarına hızlı bir giriş yapmayı planlıyor. Geçen sezon yakalanan şampiyonluğun ardından oyuncuların 1 hafta fazladan tatil yapma isteğini kabul eden Tecrübeli teknik adamın kampın ilk gününden itibaren ağır antrenman yaptırması bekleniyor.

Ersun Yanal ve teknik heyet tatile çıkmadan önce tüm oyunculara özel çalışma programı vermişti. Sezon öncesinde yapılacak performans testlerinde verilen programa uymayan oyunculara da göz açtırılmayacak. Ersun Yanal, 13 günlük Topuk Yaylası Kampı'nda oyunculara kondisyon yükleyecek.

Yabancı oyuncuların takıma katılma durumları ise belli oldu. Dünya Kupası'nda boy gösteren Hollandalı Dirk Kuyt dışındaki Kamerunlu Pierre Webo, Nijeryalı Emmanuel Emenike ve Portekizli Bruno Alves, 3 haftalık tatillerini tamamlamasının ardından takıma dahil olacak. Diğer yabancılar ise kampın ilk gününde takıma katılacak.

Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı Diego Ribas ise bu akşam İstanbul'da olacak. Yarın sağlık kontrollerini tamamlayacak olan Brezilyalı yıldız, henüz tarihi belirlenmeyen görkemli bir imza töreni gerçekleştirilecek. Diego Ribas ailesiyle birlikte 3 gün İstanbul'da ev baktıktan sonra Topuk Yaylası'ndaki kampa katılacak.

Öte yandan Fenerbahçe avukatları Anayasa Mahkemesi'ne yeni bir başvuru daha yaptı. Sarı-Lacivretliler, Anayasa Mahkemesi'ne verilen dilekçede adil yargılama konusunda yapılan başvuruya ilişkin kararın Şampiyonlar Ligi kura çekimi olan 18 Temmuz'dan önce verilmesini istedi.

Kaynak: http://www.ligtv.com.tr/haber/yanalda...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0