Görüş Bildir
Haberler
Yanal'dan Mancini'ye Büyük Fark

Yanal'dan Mancini'ye Büyük Fark

Fatih
21.04.2014 - 23:33

Yanal'dan Mancini'ye Büyük Fark

Spor Toto Süper Lig'de mutlu son için gün sayan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, kendisinden 3 kat fazla kazanan Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini'ye büyük fark attı...

Kemal ÇOLAK - Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan etmek için gün sayan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'dan, meslektaşları Roberto Mancini ve Slaven Bilic'e büyük fark...

ERSUN YANAL'IN MAÇ BAŞINA PUAN ORTALAMASI 2.23

Ligde geride kalan 30 haftada 67 puan toplayan Fenerbahçe'de Ersun Yanal, maç başına 2.23'lük bir puan ortalaması tuttururken, şampiyonluğa koşan takımının başarısında da başrolü oynadı.

Sezon başında Sarı-lacivertliler'le 1.5 milyon dolar karşılığında bir yıllık sözleşme imzalayan başarılı çalıştırıcı, yakaladığı bu puan ortalamasıyla kendisinden 3 kat fazla kazanan Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini'ye de büyük fark attı.

ROBERTO MANCINI 1.79'DA KALDI

Zira, Roberto Mancini yönetiminde ligde 24 maça çıkan Sarı-kırmızılılar, bu maçlarda sadece 43 puan toplarken, bu sezonki yıllık ücreti 3.5 milyon euro olan İtalyan teknik adamın maç başına puan ortalaması ise 1.79'da kaldı.

Sezon başından bu yana saha avantajından yoksun mücadele eden Siyah-beyazlılar'dan bu sezon 1.5 milyon euro kazanacak olan Hırvat teknik adam, 30 karşılaşma sonunda toplanan 55 puanla maç başına 1.83'lük bir ortalama yakaladı.

Gazetesport

Kaynak: http://www.gazetesport.com/haber/1409...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın