Görüş Bildir
Haberler
Yalova AK Parti'de Toplu İstifa

Yalova AK Parti'de Toplu İstifa

adem kara
28.04.2014 - 16:17

Ak Parti'de 40 Kişi İstifa Etti

AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan ve 40 kişilik il yönetimi istifa etti.

Ak Parti Yalova İl Başkanlığı'nda istifa şoku yaşandı. İl Başkanı Mustafa Pehlivan ve 40 kişilik il yönetimi istifa etti. Konu ile ilgili basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Mustafa Pehlivan yeni yönetimin iki gün içinde açıklanacağını bildirdi.

Pehlivan sözlerine şöyle devam etti:

'ÇOK DA BAŞARILI BİR SEÇİM SONUCU YAKALADIK ANCAK...'

'2 yılı aşkın olarak, yönetim kurulumuzla birlikte, şerefle, azimle ve kararlılıkla il başkanlığı görevini yürüttüm. Bu süreçte mahalli seçimlerin başarılı geçmesi hususunda azami gayret gösterdik. Çok da başarılı bir seçim sonucu yakaladık. Ancak il genelindeki başarımızı ne yazık ki il merkezimizde yakalayamadık ve 1 Haziran'da yenilenecek seçimlerde hem partimizin hem Yalovamızın önünü açmak adına il başkanı ve yönetim kurulu olarak istifa etmenin doğru olacağını ve partimize katkı sağlayacağına inanarak istifa ettim.

'PARTİMİZİN EMRİNDE OLACAĞIM'

Bu süreçten sonra da gerek yenilenen mahalli seçimlerde, gerekse sonraki süreçte partimizin emrinde olacağım. Sayın Başbakanımızın liderliğindeki Ak Parti kadrolarında yer almak benim için bir şereftir.

Bu seçim sürecinden sonra cumhurbaşkanlığı seçiminde de partimizin bir neferi olarak çalışacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. Kurucusu olduğum partimin başarısı için teşkilatımızla birlikte bütün gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kazanan Ak Parti olacaktır. Yalova kamuoyu ve partimizin vefakâr mensuplarına saygı ile duyurulur.'

haberler.com

Kaynak: http://www.haberler.com/ak-parti-de-4...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0