Görüş Bildir
Haberler
Yalnız Geldik Yalnız Gidiyoruz! Tek Başınalığı Sevenlerin Sahip Olduğu 17 Belirgin Özellik

etiket Yalnız Geldik Yalnız Gidiyoruz! Tek Başınalığı Sevenlerin Sahip Olduğu 17 Belirgin Özellik

Astrophel
04.01.2018 - 14:33

Zaman zaman yalnız vakit geçirmeyi tercih eden birçok insan var ama bu insanların genellikle daha iyi arkadaşlık ilişkileri kurduklarını ve daha akıllı olma eğilimleri olduğunu biliyor muydunuz? Peki bu konuda sen ne düşünüyorsun? Sen de yalnızlığı sevenlerden misin?

İşte yalnız zaman geçirmeyi seven insanların karakteristik özellikleri! Ben de onlardan biriyim diyorsanız, YourTango'dan derlediğimiz maddelere birlikte bakalım...

Kaynak: https://www.yourtango.com/2017307184/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Zaman onlar için her şeyden önemlidir.

Yalnız zaman geçirmeyi seven insanlar için inanılmaz önemli bir şey varsa o da zamanlarıdır. Bu nedenlere hiçbir yere geç kalmamak için ellerinden geleni yaparlar çünkü kimsenin zamanını da yemek istemezler. Onların seninkine saygı duyduğu gibi sen de onların zaman değerlerine saygı duyarsan hayal edebileceğin en iyi arkadaşlığı sana verebilirler.

2. Kendilerinin farkındadırlar.

2. Kendilerinin farkındadırlar.

Çoğu insanın aksine kendi duygularını ve düşüncelerini oldukça önemserler ayrıca kendilerini iyi tanırlar ve bu sayede atlatması zor durumları kolay bir şekilde aşarlar.

3. Harika bir irade ve odaklanma gücüne sahiplerdir.

Herhangi bir zorlukla karşılaştıklarında hemen yenilgiye uğramazlar çünkü bu zorlukları atlatmalarında onlara yardımcı olacak irade gücüne sahiplerdir. Bunun yanında mükemmel odaklanabilme özellikleri de onları yollarına çıkan dikkat dağıtıcı unsurlardan uzak tutar.

4. Yalnız takılmaları açık fikirli olamayacakları anlamına gelmez.

4. Yalnız takılmaları açık fikirli olamayacakları anlamına gelmez.

Bütün hayatlarını odalarında geçirmeyi planlayan insanlar değillerdir, aksine yeni bir yerlere gidip keşfetme fikri onları heyecanlandırır. Ama onları kalabalık yerlere davet etmeden önce ihtiyaç duydukları yalnız zamanı vermeyi unutmayın.

5. Oldukça sadık arkadaşlardır.

Etraflarında çok fazla insan olmasına ihtiyaç duymamaları arkadaşları olmadığı anlamına gelmez. Hatta birilerini sevip arkadaşlık kurmaya karar verdiklerinde dünyanın en sadık arkadaşına dönüşürler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kesin sınırları vardır.

Kendilerini iyi anladıkları için değer yargıları gelişmiştir bu nedenle çok kesin sınırları vardır ve bu sınırlara yaklaşmak üzereyseniz sizi uyarmaya çekinmezler.

7. Güçlü ve zayıf yönlerinin farkındalardır.

Güçlü yönlerini bildikleri kadar kendilerini her zaman daha fazla geliştirebileceklerinin de farkındadırlar. Ayrıca diğerlerine öz güven sahibi olmanın iyi bir şey olduğunu göstermek için zayıf yönlerini de çok iyi bilmelerine rağmen başlarını dik tutarlar.

8. Empati yetenekleri gelişmiştir.

8. Empati yetenekleri gelişmiştir.

İnanılmaz bir empati yeteneğine sahiplerdir, herkesi kolayca anlayıp onlar için gerektiğinden fazla bile üzülebilirler. Ama bunun yanında empati yetenekleri sayesinde kötü olaylarda pozitif tarafı görmeleri de kolaydır.

9. Kimsenin mükemmel olmadığını bilirler.

9. Kimsenin mükemmel olmadığını bilirler.

Güçlü ve zayıf yönlerinin farkında olduklarından bahsetmiştik, çokça yalnız vakit geçiren insanlar kimsenin mükemmel olmadığını da kabul eder.

10. Sezgileriyle hareket ederler.

Sezgileri hayatları boyunca en güvenilir rehberdir. Sezgilerinin onları harika bir sonuca götüreceğinden emin oldukları için önemli kararlardan kolay kolay korkmazlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bağımsızlıkları çok önemlidir.

Herhangi bir nedenden ötürü birine bağlı olmak onları oldukça rahatsız eder ve her fırsatta kendi başlarına ne kadar iyi olduklarını çevrelerindekilere göstermek isterler. Biriyle ilişki içindeyken bile bazı şeyleri kendi yollarıyla halletmek isterler.

12. İyilik ve merhamet doludurlar.

Çevrelerine o kadar nezaket, merhamet ve sevgi gösterirler ki herkes bu özelliklerin onların varlığının ayrılmaz bir parçası olduğunu bilir.

13. Cesaretleri göz ardı edilemez.

Öylesine öz güven sahibi ve cesurdurlar ki herkes onlara imrenir. Karakterlerindeki herkesin içindeki en iyiyi görmelerini sağlayan parlak cesaretleri insanlara ilham verir ve bu nedenle çoğu zaman iyi rol model örnekleri olurlar.

14. Genellikle kendilerini seven insanlardır.

14. Genellikle kendilerini seven insanlardır.

En kötü zamanlarda bile ne olursa olsun kendilerini seven bir kişiliğe sahiplerdir. Tabii ki her zaman mükemmel olamayacaklarının farkındadırlar ama bu kendilerine olan sevgilerini etkilemez.

15. Güvenilir olmaları en değerli özelliklerindendir.

Verdikleri sözlere değer verirler, eğer bir söz verirlerse kesinlikle yerine getirirler ve karşılarındaki insanlardan da aynısını beklerdir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Duygusal anlamda güçlüdürler.

Zamanlarının büyük çoğunluğunu yalnız geçirdikleri için çoğu konuda yalnızca kendilerine güven duyarlar. Kendi kavgalarını verip kendi savaşlarını kazanırlar ve bu da duygusal anlamdaki gelişimlerini oldukça etkiler. Bu durum başta kulağa biraz garip gelse de aslında bir avantaj olarak değerlendirilebilir. Sonuçta kim duygusal yönden zayıf biriyle birlikte olmak ister ki?

17. Etik değerlere karşı oldukça duyarlıdırlar.

Hakarete ve aşağılanmaya asla katlanamazlar ve genellikle kendilerini savunamayan insanların da arkasında durmalarıyla bilinirler. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu iyi bilirler ve dengeli bir adalet algısına sahiplerdir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
205
76
12
7
7
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ruveydaaydin

10 hariç hepsine katılıyorum.Güzel galeri eline sağlık.

mehmettfm

14 a s l a

Robert

hepsi doğru