Görüş Bildir
Haberler
Yalnızlara Özel Test: Yalnız Olmakta Ne Kadar Başarılısın?

etiket Yalnızlara Özel Test: Yalnız Olmakta Ne Kadar Başarılısın?

Yung Boş Ada
12.04.2016 - 19:56

Ne o öyle hep çiftlere özel şeyler, hayat zaten onların yüzüne gülmüş daha ne şımartılıyorlar! Artık bizim sıramız ey yalnızlar! Bu test sadece ve sadece yalnızlara özel! SEVGİLİSİ OLAN ÇÖZMESİN LÜTFEN!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım! Diyelim ki bugün cuma: Akşam ne yapıyorsun?

2. Yatağın hakkında bize ne söylemek istersin?

3. İlk buluşma için bunlardan hangisi senin düşüncelerine daha yakın?

4. En yakın arkadaşın sevgilisi tarafından terk edilmiş: Ne yaparsın?

5. Bize senin için ideal sevgiliyi tanımlar mısın peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İnsanlar sana "neden sevgilin yok" diye sorduklarında ne yapıyorsun?

7. Çift olan arkadaşların akşam seni de onlarla birlikte dışarı çıkman için çağırdılar: Ne yaparsın?

8. Oldukça hoş bir kadın/erkek seninle konuşmaya çalışıyor: Peki bu durumda ne yaparsın?

9. Hadi biraz da son ilişkinden bahset bize...

10. Son olarak ilişkin için neyi değiştirirsin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Profesyonel bir yalnızsın sen!

Biri sana yalnızlığın ne olduğunu anlat dese ona sayfalarca bilgi verir, hatta üzerine kitap bile yazabilirsin. Çünkü sen gerçekten artık yalnızlık konusunda profesyonelleşmişsin. Hatta yalnızlığa o kadar alışmışsın ki biri seni birileriyle tanıştırmaya çalıştığında bile istemiyorsun. Fakat bu gidiş hiç de hayra alamet değil, bizden söylemesi! İleride bahçe katı bir evde pencerelerin tamamen açık ve içeride onlarca sokak kedisiyle yaşamaya başlayıp onlar dışında kimseyle iletişim kurmazsan şaşırmayacağız! Bizce karşına çıkacak olan fırsatları bir değerlendir!

Doğru kişiyi bekliyorsun!

Sen bugüne kadar karşına çıkan bütün fırsatları, hatta en iyilerini bile değerlendirmiş ama hiçbirinin aslında doğru kişi olmadığına karar vermişsin. Karşındaki kişi mükemmel bile olsa nedense bazı şeyler yolunda gitmemiş ve yollarınızı ayırmaya karar vermişsiniz. O günlerden beri de artık hayatına kimseyi sokmamaya, sadece gelecek olan o 'doğru kişi'yi beklemeye karar vermişsin! Fakat şimdiden uyaralım; o kişi hiç beklemediğin bir anda, hiç beklemediğin bir yerde çıkabilir karşına! Hatta aslında çoktan çıkmıştır da sen farkında bile değilsindir! Bu yüzden gözünü dört aç ve her daim aşka hazırlıklı ol!

Sana yalnız diyemeyiz!

Neden mi? Evet, teknik olarak yalnızsın: Ama hala yeni bir ilişki için kapıların ardına kadar açık. Yani yalnız olmanın eğlencesini çıkarırken bir yandan da karşına çıkan fırsatları değerlendiriyor ve aşk kapını çaldığında açmamazlık etmiyorsun. Fakat bu demek değil ki sen tamamen bırakmışsın kendini, önüne çıkan ilk fırsata koşuyorsun: Savunma mekanizman hala yerinde ve gardını ne zaman indirmen gerektiğini çok iyi biliyorsun. Aslında ciddi anlamda yalnızlığın tadını en güzel sen çıkarıyorsun! Son olarak şunu da söylemeden geçemeyeceğiz; yalnızlık zamanların çok uzun sürmeyecek gibi, bir anda içimize doğdu!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1496
596
358
196
189
124
39
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Red Velvet

Profesyonel bir yalnızsın sen! Hayra alamet değil falan diyerek niye ahkam kesiyorsun ki ? Ya kişi bulunduğu durumdan oldukça memnunsa ? Günümüzdeki ekonomik... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Profesyonel bir yalnızsın sen! nasılda bildi :)

kami-sama

Profesyonel bir yalnızsın sen!Haklı asdfgh