Görüş Bildir
Haberler
İnanılmaz Servetlerine Rağmen Yaşadıkları 'Mütevazı' Evlerle Herkesi Şaşırtan 14 Ünlü

etiket İnanılmaz Servetlerine Rağmen Yaşadıkları 'Mütevazı' Evlerle Herkesi Şaşırtan 14 Ünlü

Rinascita
25.05.2020 - 07:15

Para değil, huzur önemli sonuçta.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Robert Pattinson

2. Vincent Kartheiser

2. Vincent Kartheiser

Mad Men'de Peter Campbell karakterini canlandıran Kartheiser mütevazi bir evde yaşamayı tercih edenlerden. Yaklaşık 50 metre karelik bir evde yaşıyor. Oyuncu, Japon kültürünün endüstriyel evlerinden esinlenerek, kullanabildiği her alanı değerlendirip konforlu bir alan oluşturdu. 

İlk başta satmakta zorlandığı evi, gerekli tasarımları yaptıktan sonra beklediğinden daha da az bir fiyata da olsa satabildi.

3. Jennifer Lawrence

3. Jennifer Lawrence

2015 yılında Forbes verilerine göre en iyi kazanan oyuncu olduğu açıklanan Jennifer da, yaklaşık 130 metrekarelik bir evde yaşıyor. En popüler olduğu zamanlarda bile evini değiştirmedi. 2012 yılında yaptığı bir röportajda, 'normal' evlerde yaşamaya alışkın olduğunu bu nedenle de devasa bir malikanede yaşamanın ona tuhaf hissettireceğini söyledi. Buna rağmen iki büyük yatırımla 3 sene arayla oldukça büyük evler aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Matthew McConaughey

5. Lena Dunham

6. Elijah Wood

6. Elijah Wood

Elijah Wood, 2013 senesinde 1 milyon dolara bir ev aldı. Aldığı ev, Yüzüklerin Efendisi serisinin Frodo karakterine aitti. Yaklaşık olarak 297 metrekarelik olan bu evde yaşıyor Elijah.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Deion Sanders

8. Kesha

9. Tori Spelling

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Warren Buffett

10. Warren Buffett

70.5 milyar dolarlık servetin sahibi Warren Edward Buffet hala 1957 senesinde 31.500 dolara aldığı evinde yaşıyor. 5 yatak odalı ve 2 banyolu, 6000 metrekarelik bu küçük malikane Nebraska'da. Evi normal şartlarda çok mütevazi olmasa da, sahip olduğu servet ile alabileceği evleri düşününce oldukça makul. 89 yaşındaki milyarder istese dünyanın herhangi bir yerinden bir ev alabilecekken, doğduğu şehirde kalmayı tercih etmiş.

11. Tom Shadyac

11. Tom Shadyac

İlk bakışta bu isim tanıdık gelmese de, Shadyac ünlü komedilerin arkasındaki büyük beyindi. Amerikalı yazar, yönetmek ve yapımcı servetinin çoğunu 1990-2000'li yılların son zamanlarında kazandı ve 1600 metrekarelik bir eve yatırım yaptı. Fakat yaşadığı bir bisiklet kazasından sonra evini satarak karavan kampında yaşamaya karar verdi.

12. Lea Michele

13. Chris Daughtry

İçeriğin Devamı Aşağıda

14. Mark Zuckerberg

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
304
78
61
31
27
25
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lestat

Zenginlere göre mütevazi, fakirlere göre "böyle bi para yok amk paraya bak". Saygılar.

kardelen d

baya mütevaziymiş cidden...