Görüş Bildir
Haberler
Yalnız Kurt'un Sefer'i Deniz Evin Kimdir, Kaç Yaşında? Deniz Evin Evli mi? Deniz Evin'in Oynadığı Diziler...

Yalnız Kurt'un Sefer'i Deniz Evin Kimdir, Kaç Yaşında? Deniz Evin Evli mi? Deniz Evin'in Oynadığı Diziler...

Beni Affet dizisinde yıldızı parlayan Deniz Evin, merakla beklenen Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Bu akşam ATV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Yalnız Kurt dizisinde 'Sefer' karakterini canlandıran oyuncu Deniz Evin gündemde yer alıyor. Dizinin merakla bekleyenler 'Yalnız Kurt Sefer'i Deniz Evin kimdir, kaç yaşında? Deniz Evin evli mi? Deniz Evin hangi dizlerde oynadı?' diye araştırma yapıyor. İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir süredir konusu itibarıyla tüm ilgiyi toplayan Yalnız Kurt bu akşam ATV ekranlarında seyircilerle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Osman Sınav’ın oturduğu Yalnız Kurt oyuncu kadrosuyla da beğeni topluyor. Dizinin kadrosunda yer alan, günlük dizi projeleriyle yıldızı parlayan Deniz Evin’in özel yaşamı merak konusu oldu. Yalnız Kurt Sefer'i Deniz Evin kimdir, kaç yaşında? Deniz Evin evli mi? Deniz Evin hangi dizlerde oynadı?

Deniz Evin Kimdir?

Deniz Evin Kimdir?

Türk Sinematiyatro ve dizi oyuncusu Deniz Evin, 1 Ocak 1983’de doğdu. Hacettepe Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nü bitirdi. Genç oyuncunun ilk televizyon tecrübesi 2008 yılında rol aldığı Doludizgin Yıllar dizisi ile olmuştur. Daha sonra Fox TV’de yayınlanan Unutma Beni dizisi ile oyunculuk kariyerine devam eden genç oyuncunun, geniş kitleler tarafından tanınması ise Beni Affet dizisinde canlandırdığı Umut karakteri ile olmuştur.

Aynı zamanda Fetih 1453 filminde başrol oynayan, tiyatro ve sinema oyuncusu Devrim Evin'in kardeşidir. Deniz Evin 'Beni Affet' dizisinde canlandırdığı Umut karakteri ile tanınmıştır. Ancak 2017 yılında sağlık problemleri sebebiyle diziden ayrılmıştır.

Deniz Evin Hangi Dizlerde Oynadı?

Deniz Evin Hangi Dizlerde Oynadı?

2008-2009 Doludizgin Yıllar – Akın

2008-2015 Unutma Beni – Sinan

2012-2017 Beni Affet – Umut Kayacan

2022-... Yalnız Kurt – Sefer

Deniz Evin Evli mi?

Deniz Evin Evli mi?

Deniz Evin, Beni Affet dizisinin setinde tanıştığı kendi gibi oyuncu olan meslektaşı Gaye Turgut ile evlidir.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın