Görüş Bildir
Haberler
Yalçın: "Beşiktaş'ın Oyuncusuyum"

Yalçın: "Beşiktaş'ın Oyuncusuyum"

Batuhan
15.07.2014 - 16:27

Yalçın: "Beşiktaş'ın Oyuncusuyum"

Yalçın Ayhan, Beşiktaş’ın İngiltere kampından gönderilmesine teknik direktör Slaven Bilic’in de üzüldüğünü belirterek bana, ‘Futbolun içinde kimsenin bunu yaşamaması gerekirdi’ dedi” ifadesini kullandı.

Beşiktaş’la iki yıllık sözleşme imzaladığını ve bunun 500 bin Euro garanti para ile 5 bin Euro maç başı gibi cüzi bir ücret olduğu vurgusunu yapan Yalçın, “Ben imzamı Slaven Bilic ve Önder Özen’in istekleri doğrulutusunda attım” diye konuştu.

‘BEŞİKTAŞ’A 5 MİLYON EURO’YA GELMEDİM’

  • İNGİLTERE’de Bilic beni sıcak şekilde karşıladı. Beni hazır olarak görmesinin kendisini memnun ettiğini tercümanı aracığılıyla bana iletti. Hatta transferimin KAP’a bildirilmediği için idmana çıkamama da şaşırdığını söyleyen Slaven Bilic, ‘Bunu futbolun içindeki hiç kimse yaşamamalı’ dedi.

  • Tüm teknik kadro ve Beşiktaş’taki takım arkadaşlarım ben kamptan ayrılırken çok üzgünlerdi. Ben de hem şaşkın hem de üzgünüm.

  • Kendi kafama göre İngiltere’ye gittiğim konuşuluyor. Beşiktaş çok büyük bir camia ama bazı yöneticilerin hiçbir şeyden haberi yok. Mete Vardar gibi bir yöneticinin beni karşılayıp, daha sonra transferden haberim yok demesini şaşkınlıkla izliyorum. Yaşananlar ile Vardar’ın söyledikleri farklı.

  • Ayrılmamda paranın etkisi olduğu söyleniyor. Ben 5 milyon Euro’ya gelmedim ki... 500 bin Euro’ya imza attım. Parayla ilgili sıkıntı yaşadığım ifade ediliyor. Sözleşmemle ilgili bir problemim yok. Gereken tüm resmi imzalar da atıldı.

‘RESMİ OLARAK BEŞİKTAŞ’IN OYUNCUSUYUM’

  • BEŞİKTAŞ’ın resmi oyuncusuyum iki senelik imza attım. Bir muhatap bulup, bana ‘Sözleşmeni feshedeceğiz’ desinler tamam kabul ederim. Beşiktaş’tan bir cevap bekliyorum.

  • Ben Beşiktaş’la anlaştığım sözleşmeye sadık kalıp, gelen teklifleri reddettim.

  • Önder Özen’i arayıp, ‘Almanya’ya gelemedim, İngiltere kampına da gelemeyeceksem bunun bir anlamı yok’ dedim. Özen bana ‘Sözleşmenin arkasındayız. Sana gelen transfer tekliflerini reddet’ yanıtını verince İngiltere kampına katıldım. Hiçbir şekilde kendi biletimi aldığım yok. Transfer tamamen Beşiktaş’ın isteğiyle oldu.

  • Kamp yapılan otele kadar Beşiktaşlı takım arkadaşlarımla gittim. Sadece idmanlara çıkmadım. Bunun nedeninin de KAP’a gerekli açıklamanın yapılmamasıydı.

  • Sözleşmenin tüm hükümlülüklerini yerine getirdim ve bunun arkasındayım. Fakat şu an karşımda muhatap yok.

‘DANY’DEKİ TEPKİ BANA OLMAZ’

  • ÖNDER Özen transferimde en çok emeği geçen isim. Bana inandığını söyledi. Ben de kendime inanıyorum. Beşiktaş’a faydalı olacağım.

  • İstenmediğim yerde durmam. Kamptan ayrılma isteği bana kulüp çalışanı tarafından yani idari kısımdan tebliğ edildi.

  • Dany’de yaşanan taraftar tepkisi ben de olmaz. İnsanlar daha Beşiktaş’taki performansımı görmedi. Transferde başarısızlıklarını bana yükleyemezler. 6 senedir Süper Lig’deyim 200 üzerinde maça çıktım. Kendime güveniyorum.

3puan

Kaynak: http://www.3puan.com/content?id=4357
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0