Görüş Bildir
Haberler
Yalan Söylemede Ne Kadar İyisin?

etiket Yalan Söylemede Ne Kadar İyisin?

Eray Kaşıkçı
11.02.2016 - 16:37 Son Güncelleme: 19.07.2022 - 13:05

Çoğumuz hayatımızın bir noktasında mutlaka yalan söylemişizdir; ister büyük yalanlar olsun, ister küçük beyaz yalanlar. Asıl soruysa şu: Bu yalanların ortaya çıkıyor mu, yoksa bu konuda çok iyi olduğun için her şey yanına mı kalıyor? Testi çöz ve hep beraber öğrenelim! 😁

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle; kaç tane "yakın arkadaşım, dostum" diyebileceğin insan var etrafında?

2. İçine kapanık mısın, dışa dönük mü?

3. Ne tür filmlerden hoşlanırsın?

4. Önceki hayat diye bir şey olsaydı, sen ne olurdun acaba?

5. Okulda içten içe hiç sevmediğin birinin doğum günü var ve seni de davet ediyor, gidersen bir de hediye alacaksın şimdi. Ne yapacaksın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eski sevgilin aradı ve çok çok önemli bir şey konuşmak için buluşmak istediğini söyledi. Sevgilin buna asla izin vermez, bu durumda ne yapardın?

7. Bu cümleler arasında en çok duyduğun hangisi?

8. İleride ne olacaksın değil de, tamamen senin elinde olsa ne olmak isterdin diye soralım?

9. Son olarak; bu gif'lerden hangisi tam olarak seni temsil ediyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yalan konusunda bir bebek kadar masumsun!

Yalan konusunda bir bebek kadar masumsun!

Kısa ve net: Senin yalanla işin mişin ol-maz! Sen ne yalan söylemeyi seviyorsun, ne yalan söyleyeni. Zaten yalan söylemeyi de beceremiyorsun, beyaz yalan söylemeye çalışsan bile karşı taraf yalan söylemeye çalıştığını 200 metre öteden anlayabilir. Kaldı ki yalan adeta senin en büyük kırmızı çizgilerinden, çizginin öbür tarafına geçeni geri dönüşü olmamak üzere siliyorsun. Bir hata yaptığında bile dürüst oluyorsun ve sonuçları kötü olacak olsa bile en azından sevdiklerine veya bir başkasına yalan söylemiyorsun. Kusurların, yanlışların her insan gibi var; ancak dürüstlüğün seni her zaman bir adım öne geçiriyor.

Yalan söyleme konusunda Fenafillah'a ulaşmışsın!

Yalan söyleme konusunda Fenafillah'a ulaşmışsın!

Senin için ne 'Çok çok iyi bir yalancı', ne de 'Yalan söylemede dünyanın en başarısız insanı' diyebiliyoruz; ancak kesinlikle ilkine daha yakınsın! Söylediğin yalanın türü ve önemi çok önemli. Eğer ortada ciddi bir durum varsa ve söylediğin yalanın büyük sonuçları olacaksa karşındakileri kandırmayı beceremiyor, telaşa kapılıp her şeyi eline yüzüne bulaştırıyorsun. Beyaz yalan söylemen gerektiğindeyse daha rahat olabiliyor ve karşındakinde en ufak şüphe uyandırmadan işleri rahatlıkla hallediyorsun. Yalanları anlama konusunda da bir hayli iyisin, yalan söyleyen bir insanın ne tür açıklar vereceğini kestirebiliyorsun.

Yalan söyleme konusunda leb-i deryasın!

Yalan söyleme konusunda leb-i deryasın!

Bu iyi miii, kötü müü, bilemedik; ancak yalan söyleyerek insanları çok ama çok kolayca kandırabileceğini söylemek yanlış olmaz. Bu nedenle çoğu işini çok kolay şekilde halledebiliyorsun. O kadar ustaca kurgular yapıp yalanlar uyduruyorsun ki, kimsenin aklına bile gelmiyor yalan söylediğin. Her insanı çok iyi analiz edebiliyor, nelere inanacaklarını rahatlıkla anlayabiliyorsun. Bir nevi insan sarrafı olmuşsun! Umarız bu eşsiz yeteneğini kötü yalanlar söyleyerek değil de, beyaz yalanlar söyleyerek kullanıyorsundur en azından...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2455
581
576
446
188
167
115
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın