Görüş Bildir
Haberler
Yakın Arkadaşınla Hangi Ünlü Arkadaşlara Benziyorsunuz?

Yakın Arkadaşınla Hangi Ünlü Arkadaşlara Benziyorsunuz?

En riskli şeyleri de en eğlenceli şeyleri de beraber yaptığımız yakın arkadaşlarımız canımız ciğerimiz. Peki sen yakın arkadaşınla hangi ünlü arkadaşlara benziyorsun? 

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Söyle bakalım, arkadaşınla hangi ikili gibisiniz?

4. Peki birlikte en çok yaptığınız aktivite ne?

4. Peki birlikte en çok yaptığınız aktivite ne?

5. Yakın arkadaşınla görüşme sıklığın ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En yakın arkadaşınla en çok yediğiniz yemeği seç bakalım.

7. Peki yakın arkadaşınla ortak stalk hesabınız var mı?

7. Peki yakın arkadaşınla ortak stalk hesabınız var mı?

8. Arkadaşının fotoğrafının altına ne tarz yorum yapıyorsun?

9. Peki kaç yıldır arkadaşsınız onu da soralım?

9. Peki kaç yıldır arkadaşsınız onu da soralım?

10. Son olarak yakın arkadaşının en sevmediği şey ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Berrak Tüzünataç-Özge Özpirinçci

Berrak Tüzünataç-Özge Özpirinçci

Senin yakın arkadaşınla arandaki ilişki Berrak Tüzünataç ve Özge Özpirinçci arkadaşlığına benziyor. Sen çok çabuk insanlarla iletişim kuran birisin. Samimi olduğun için hemen herkesle yakınlık kurabiliyorsun. Arkadaş veya yakın arkadaş olmanız ilişkiniz ilerleyince belli oluyor. Çünkü bazen çok yakın ve iyi gözüken insanlar daha sonradan, hiç umulmadık şeyler yapabiliyorlar. Çoğunlukla eğlence odaklı olduğunuz arkadaşlık ilişkiniz, çok çabuk gelişmiş. Yani uzun yıllar arkadaş olmasanız da sanki birbirinizi kırk yıldır tanıyor gibi hissediyorsunuz. Bunun nedeni biraz da senden kaynaklanıyor. Arkadaşın daha sessiz birisi. Sen ise daha dışa dönük birisin. Onunda senin gibi olmasını sen sağlıyorsun. Birbirinizin sırdaşlığını yaptığınız, herkese karşı savunduğunuz ve herkesin de önünde durduğunuz bir arkadaşlığınız var. Siz ikiniz olunca, başınıza pek bir şey gelmez yani. Hayattaki en büyük şanslarından biri en yakın arkadaşın. Sonsuza kadar güvenebileceğin ve her zaman senin yanında olacak olan yakın arkadaşın ile diğer insanların, sizin karşınızda pek şansı yok gibi.

Eser-Oğuzhan-İbrahim Arkadaşlığı

Eser-Oğuzhan-İbrahim Arkadaşlığı

Senin en yakın arkadaşınla arandaki ilişki Eser-Oğuzhan-İbrahim ilişkisi gibi. Her ne olursa olsun her zaman yanında bulunan ve çok uzun yıllara dayanan arkadaşlığınızla, birbiriniz ile dalga geçerek eğleniyorsunuz. Asla birbirinize karşı alınmıyor ve gerçek dostluğun bu olduğunu gösteriyorsunuz. En yakın arkadaş dediğin, kendini onun yanında rahat ve mutlu hissettiğin arkadaşlıktır. Birbirinizin yanında kasılmaz ve rol yapma gereği duymazsınız. Diğer insanlar gibi sizin açığınızı kollamaz kimse. Uzun süre görüşmediğiniz zamanlarda olsa, oturup konuştuğunuzda kaldığınız yerden ve sanki o kadar mesafe girmemiş gibi devam edebilirsiniz. Senin bu arkadaşlıkta en büyük özelliğin güven sağlaman. Sadece arkadaşlarına değil aslında herkese bir güven izlenimi veriyorsun. Sen her ne kadar sadece yakın arkadaşlarına güvensen de etrafındaki herkes senden onlara zarar gelmeyeceğini biliyor. Gergin ortamları yumuşatmayı da çok biliyorsun. Ama bunu yaparken haksıza haklı demiyorsun. Asla doğruyu söylemekten kaçınmazsın. Bu en yakın arkadaşın olsa bile... Sana göre yanlış neyse onu söylersin. Bu özelliğinle de etrafından övgü topluyorsun.

Seda Sayan-Safiye Soyman Arkadaşlığı

Seda Sayan-Safiye Soyman Arkadaşlığı

Senin arkadaş ilişkin tabii ki Seda Sayan ve Safiye Soyman ikilisinden geliyor. Her zaman arkasını kolladığın, kimseye yedirmediğin ve birisi ona çıkışacak olsa karşılarında seni bulduğu bir arkadaşlık ilişkin var. Hatta arkadaş demek az olabilir. Ailenden biri gibi gördüğün, yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmeyen en yakın arkadaşına karşı aşırı hassassın. Onu sürekli koruman gerektiğini düşünüyorsun. Onun üzülmesine ve bir şeye kalbinin kırılmasına asla dayanamıyorsun. Bu senin anaç özelliğini ortaya çıkarıyor. Sevdiklerine karşı her zaman böylesin. Onları korumak ve kollamak senin görevinmiş gibi geliyor. Sevmediğiniz insanlara karşı pek iyi değilsiniz. Çünkü siz o insanları sevmediyseniz mutlaka bir şeyleri vardır. Senin bir insanda en dikkat ettiğin şey, her zaman yanında olduğunu hissettirmesi. Bazen tek başına karar almaktansa, yanında birinin olduğunu bilip karar almak sana daha güvenilir geliyor. Bu nedenle de en yakın arkadaşın her zaman senin yanında olduğunu hissettirmeli, sana güvenmeli ve yanlışına doğru dememeli. Seni sürekli pohpohlayan birini değil, hatalarını gösterip bunlardan ders çıkartmanı sağlayacak biri en yakın arkadaşın olabilir.

Ezgi Mola-Enis Arıkan Arkadaşlığı

Ezgi Mola-Enis Arıkan Arkadaşlığı

Senin yakın arkadaş ilişkin kesinlikle Ezgi Mola ve Enis Arıkan arkadaşlığı. Uzun yıllardır birlikte olduğunuz, iyi gününü de gördüğün ve kötü gününe de şahit olduğunuz arkadaşlık ilişkisine sahipsin. Bir hareketiyle ne demek istediğini anladığın, ortamlarda göz göze gelince gülmeye başladığınız, bir arkadaşlık türü... Birbirinizin kirli çamaşırlarını bildiğiniz, yaptıklarını konuşup gülmekten uyuyamadığınız ve oldukça şanslı olduğunu düşündüğümüz bir arkadaşın var. Sizin arkadaşlığını bol eğlence ve kahkahalı bir arkadaşlık. Yaptığınız bütün rezillikleri alınır diye söylememek yerine, dalga geçerek söyleyebiliyorsunuz. Gerçek dostluk da bu demektir zaten. Kararlarınız saçma olsa da birbirinizi sonsuz desteklediğiniz, hatta gaz verdiğiniz, sonuçlarına da yine birlikte katlandığınız bu arkadaşlık sayesinde, hayatınızda başka kimseye ihtiyaç duymuyorsunuz. İkinizin de kimyası o kadar tutmuş ki, aşırı enerjik kişilersiniz. Yakın arkadaşlar birbirine benzermiş dedikleri cümlesinin karşılığını veriyorsunuz. Herkesin şansı olmayan bu yakın arkadaşlık, senin yüzüne gülmüş.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
61
43
37
22
5
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
juuzou suzuya

Ezgi Mola-Enis Arıkan Arkadaşlığı

Tugbaa

Eser-Oğuzhan-İbrahim Arkadaşlığı

Yasin Dinç

Ezgi Mola-Enis Arıkan Arkadaşlığı