Görüş Bildir

Bu haber taslak halindedir!

Haberler
Yabancılar Yaptığında Şekil Gözükürken Biz Yapınca Eğreti Duran 15 Şey

etiket Yabancılar Yaptığında Şekil Gözükürken Biz Yapınca Eğreti Duran 15 Şey

Eda Aytekin
05.05.2016 - 18:18 Son Güncelleme: 15.06.2021 - 12:22

Modern dünyaya ve trend olana koşar adım giderken tökezlediğimiz bazı şeyler var. Keşke olmasaydı ama var... İşte başkaları yapınca şekil gözüken ama bizim üstümüze bir türlü oturmayan şeyler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Baby shower partisi düzenlemek

1. Baby shower partisi düzenlemek

Yani nereden çıktı bu adet belli değil. Yabancılar bu baby shower olayını, doğacak bebeğin bir eksiği gediği varsa tamamlayalım diye evlerde toplanıp gayet basit şekilde gerçekleştiriyorlar. Bizdeki şekline bakarsanız adeta bir sünnet düğünü, adeta bir kına gecesi.

2. Porno film çekmek

Duvarda asılı geyikli halı ve şalvar desenli çekyat gibi unsurlar ile konsantrasyonu yerle bir eden prodüksiyonlar bütünü. Hepsini geçin, filmde geçen diyalogları duyunca kahkaha atmamak mümkün değil.

3. Cadılar bayramı kutlamak

3. Cadılar bayramı kutlamak

Çok özür dilerim 'Halloween' demem gerekiyordu. Çünkü cadılar bayramını kutluyorsanız birinci şart olarak Halloween Party demelisiniz. Bizde bu iş tam olarak panda makyajı yapıp kabak tatlısı yemeye tekabül ediyor.

4. Rap şarkı söylemek

Memleketimizin kavruk çocukları bu konuda pek hevesli. Bazısı pek güzel şeyler yapsa da geneli hüsranla sonuçlanıyor. Yavrum senin kütüğün Bronx mu? İçinde kopan fırtınaları anlıyorum ama rap yaparken değil.

(Kesinlikle Ceza hariç!)

5. Brunch yapmak

5. Brunch yapmak

Buyrun, bir icat daha. Bilenler vardır, bilmeyenler için söyleyeyim: Brunch, breakfast ile lunch'ın karıştırılmış hali. Yani hem kahvaltı hem de öğle yemeği anlamında. Fakat bizdeki hali şöyle: 'Aynur, ben koşarak açık büfeye gidip tabağıma profiterol koyup üstüne de kısır serpicem'

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bekarlığa veda partisi düzenlemek

6. Bekarlığa veda partisi düzenlemek

Yılların kına gecesi olmuş sana bekarlığa veda partisi. Yani arkadaşım, bu işi yapacaksan hakkıyla yapacaksın. Nedir mesela? Kadınlar ve erkekler ayrı ayrı eğlenirler. Gelin tarafı itfaiyeci kostümlü erkek striptizci getirtip oynatır. Damat tarafı da kusana kadar içki içer. Bizde napıyorlar? Barda kına gecesi. Teşekkürler...

7. Yemek programı yapmak

Nerde Jamie Oliver'lar, Nigella'lar, nerde bizimkiler... Bakın bir insanın başına her şey gelebilir, bu çok normal. Ancak bu ihtimali düşünüp tedbirini alacaksın ya da o kadar da kendine güvenmeyeceksin. Nimete yazık ya!

8. Tırnak içinde söylüyorum hareketi yapmak

Ayyyy, bir insanı delirtmek için en yeterli hareketlerden biri de işte bu. Hadi bunu yabancılar yapıyor. Onların beden dili falan bu hareketi tamamlıyor olabilir. Peki sen bu hareketi kimden öğrendin de yapıyorsun arkadaşım? Sen bana dümdüz anlatsana anlatacağını hele bi!

9. Bilim kurgu filmi/dizisi çekmek

9. Bilim kurgu filmi/dizisi çekmek

Diyecek hiçbir şey yok, her şey ortada. Bunu da yapmak zorunda değiliz ayrıca...

10. Sahnede performans şov sergilemek

'İnşallah kimse görmemiştir' dediğimiz şovlarımız var bizim. İnsanlar bunun için tırlar dolusu ışık ve görsel malzeme kullanıyorlar. Neden? Çünkü adam biliyor ki beceremezse onlar devreye girecek, böyle kabak gibi kalmayacak sahnede. İnsan biraz kendini tanımalı ya...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Festival düzenlemek

11. Festival düzenlemek

Bütün dünyada herkesin iki dirhem bir çekirdek gittiği, kızlı erkekli çılgınlar gibi eğlendiği festivalleri bilirsiniz. Panayır gibidir, renk cümbüşü gibidir... Bakın bu gördüğünüz de bütün dünyada düzenlenen Sensation White'ın Türkiye'de gerçekleşen bir adet görseli.

12. Kamera şakası yapmak

İnsanımızın ayarı yok maalesef. Şaka yapan da şaka yapılan da bu konuda biraz ilginç. Ne olursa olsun şiddete hiç gerek yok. Bu konuyu biraz daha medeni olunca konuşmamız lazım sanırım.

13. Konseptli evlilik teklifinde bulunmak

13. Konseptli evlilik teklifinde bulunmak

Fikir güzel de uygulamada sıkıntı var. Romantik bir ortam için kamyon ögesini kullanmak bizden başka kimsenin aklına gelmezdi herhalde.

14. Hacklemek

14. Hacklemek

Çünkü hack dediğin 'zevk değil misyon aşılamak' için yapılır!

15. Sosyal deney yapmak

Biliyorsunuz deney, bilimin işidir. Bunu kimler yapar? 'Bilim adamları yapar' diyorsanız henüz tanışmadığınız kişiler var demektir. İşte size sosyal deney, işte size deney sonucu açığa çıkan dayak!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2704
968
596
118
95
94
71
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın