Görüş Bildir
Haberler
Yabancı Ünlüler Türkiye'de Dünyaya Gelselerdi Nasıl Bir Yaşamları Olurdu?

Yabancı Ünlüler Türkiye'de Dünyaya Gelselerdi Nasıl Bir Yaşamları Olurdu?

cakyz
05.08.2015 - 22:36

Farklı kültürlerin insanları çok farklı şekillendirdiği hepimizce aşikar. Bu içerikte de bu duruma vurgu yapmaya ve konuyu mizahi bir dille ele almaya çalıştık. Hiç bir mesleği ya da kişiyi küçümsemek gibi bir amaç gütmediğimizi baştan belirtmek faydalı olacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Javier Bardem

1. Javier Bardem

Ünlü oyuncu eğer Türkiyeli olsaydı vücudunun yeşil mürekkeple yapılmış dövmelerle (örneğin: 'Neslihanım <3' ) bezeli olması; alev desenli şortu, parmak arası terlikleri ve vücudu saran atletleriyle Kuşadası çarşısında takılıp turist kızların canını yakması çok yüksek bir ihtimal olurdu. Ara sıra geçici işlerde (barmenlik, mekanın önünde bekleyip turist darlamacılık...) çalışacak olsa da macera tutkunu yanı kariyer yapmasına engel olacaktır.

2. Aaron Paul

2. Aaron Paul

Aaron Paul ise Türkiyeli olarak dünyaya geldiği paralel evrende, İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinin yeraltı rap müzik camiasının yakışıklı ve yetenekli yıldızı olarak yaşamını sürdürmekte. Şarkılarında genellikle yoksulluk, örselenmişlik ve karşılıksız kalmış aşkları konu alan Paul, küfürlü sözler yazması sebebiyle hiçbir zaman aradığı üne kavuşamayacak.

3. Jay-Z

3. Jay-Z

Hayat her zaman hepimizin yüzüne gülmeyebiliyor. Ünlü ve zengin yıldız eğer Türkiye'de yaşıyor olsaydı, büyük bir ihtimalle Tarlabaşı bulvarında açacağı tezgahta düşük fiyattan marka saatler satıyor olacaktı.

4. Jennifer Aniston

4. Jennifer Aniston

Güzel yıldızın da maalesef Türkiye kariyeri pek o kadar parlak değil. Bir güzellik salonunda çalışan, hoş sohbetiyle ve evlenme isteğiyle tanınan manikür, pedikür uzmanı Aniston, umarız hedeflerinin tümüne ulaşabilir...

5. Stephen Amell

5. Stephen Amell

Arrow dizisinin yakışıklı yıldızı Amell'in ise fıtratında, kızların hasta olduğu spor salonu hocalığı var gibi görünüyor. Ege Üniversitesi Besyo'dan mezun olması beklenen Amell'in, gece hayatına da oldukça düşkün olması muhtemel.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Amy Winehouse

6. Amy Winehouse

Aramızdan göçen bu harika kadının ise Türkiye kariyerinde, bir müzikholde assolist olarak çalışmak var. Günlük yaşamında ağzı bozuk olan bu ablanın, müzikholün müdavimlerinden bir de takıntısı olmalı.

7. Leonard Cohen

7. Leonard Cohen

Müziğin ve şiirin babalarından olan Cohen'in bu dünyaya zaten nasıl olup da Türkiyeli değil de Kanadalı olarak geldiğini anlamak güç. Ünlü ozan Türkiye serüveninde, sahip olduğu kebapçı dükkanının üst katına yaptırdığı şark köşesinde tespihi ve nargilesiyle bütün gün oturup çalışanlara emir yağdırıyor. İlk iki evliliğinde aradığını bulamayan Cohen, ileriki dönemde genç kadın müşterilerinden biriyle ilişki yaşıyor.

8. Nick Cave

8. Nick Cave

Nick baba Türkiyeli olacağı yaşamda, mahallenin dedikoducu bayan kuaförü olmaya birinci sıradan aday. Aslında başka bir ihtimal daha var ancak şimdi ayıp olur...

9. James Hetfield

9. James Hetfield

Metal müziğin efsanelerinden olan Hetfield, tutkunu olduğu müziğin Türkiye'de tutma ihtimali düşük olduğu için, metal severlere alternatif bir meslek oluşturan dövmeciliği deneyecektir.

10. Gerard Butler

10. Gerard Butler

Kadınların en çekici bulduğu isimlerden olan Gerard Butler, kariyerini Türkiye'de şekillendirseydi büyük bir ihtimalle kırkpınar güreşçiliğine ilgi duyardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Meryl Streep

11. Meryl Streep

Sinemanın efsane kadınlarından olan Streep, Türkiyeli olacağı zaman çizgisinde akıllıca davranacak, sırtını devlete dayayacak ve ortaokul Fen Bilgisi öğretmeni olmayı seçecektir. (Hem 3 ay tatil, maaş zamanında yatar vs.) Eski ve yeni öğrencilerinin katılımıyla kutlanan, öğretmenliğe başlamasının 30. yılında öğrencilerine: 'Çok teşekkür ederim. Daha iyi bir hayat yaşayamazdım.' diyecektir.

12. Roger Waters

12. Roger Waters

Rock müziğin efsanelerinden olan Pink Floyd'un kurucusu Roger Waters'ın Türkiye'de bir kahvehane işlettiğini tahayyül etmekte sıkıntı yaşayanımız yoktur herhalde.

13. Kurt Cobain

13. Kurt Cobain

Tıpkı James Hetfield gibi, yaptığı müzikle Türkiye'den ekmek çıkaramayacak olan Kurt Cobain, toplum düzenine karşı olduğu için onun gibi alternatif bir iş yapmayı reddedecek, netice olarak işsiz kalacaktır. E bu durumda şöhret onu bunaltmayacağı için intihar etmemiş olacak ve 48 yaşında hala annesiyle yaşıyor olacaktır. Yakın akrabalarının ona: 'Saçları kes de işe gir bari bak kaç yaşına geldin daha yuva kurmadın.' diye tavsiye verdiklerini duyar gibiyim.

14. Tom Waits

14. Tom Waits

Şarkı yazarlarının babalarından bir diğeri olan Tom Waits, Türk kültürü pek müsaade etmediği için küçük yaşta piyano çalmaya başlamayacak, netice olarak tatmini kıraathanede bütün gün okey atarak bulmaya çalışacaktır. Bu durum başlarda çok problem yaratmasa da ilerleyen dönemde hanımıyla aralarını bozacak ve ayrılmalarına sebep olacaktır.

15. Eva Mendes

15. Eva Mendes

Ünlü aktris, Türk dizilerinde umduğunu bulamayıp müzik sektörüne girmeye ve fantazi müzik dalında kendini ispat etmeye çalışacaktır. Bunun için Unkapanı İMÇ Çarşısına gidecek, orada plakçılarla görüşecek ve uygun bir fiyattan ilk kasedini çıkartacak onunla aynı adı taşıyan klibini de Kilyos sahillerinde çekecektir. Arzu ettiği üne kavuşması 3. kasedi bulsa da en nihayetinde Kral Tv Müzik Ödüllerinde 'En iyi çıkış yapan fantazi müzik sanatçısı' ödülüne layık görülecektir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Sadece 2 tanesini tanıyorum. Gerisi benim için ünsüz a.q

umran1903bjk

bütün tespitler yerinde olmuş heleki . Leonard Cohen tanımına koptum :)))