Görüş Bildir
Haberler
WWE'de Acil Yükseltilmesi Gereken İsimler!

WWE'de Acil Yükseltilmesi Gereken İsimler!

Başlıyoruz!

Arkadaşlar yazıma hoşgeldiniz! Bu sefer WWE'de acil push alması gereken isimleri derledim. İyi ve keyifli okumalar :)

Not: Sıralama alfabetikdir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Alberto Del Rio

1. Alberto Del Rio

Del Rio geçenlerde verdiği bir röportajda son bir kez ana kemer senaryosu içinde yer almak ve sonrada güreşe ara vermek istediğini belirtmiş. Sonuna kadar katılıyorum. Şuan SmackDown Live için güzel bir main eventer olarak düşünüyorum. Ayrıca son bir kez de WWE World kemerini almasını ve kısa süreli bir reign yapmasını istiyorum.

2. Apollo Crews

2. Apollo Crews

Oldukça beğendiğim bir isim Apollo. Şuan IC pushu almış durumda, bu pushun devam etmesini fazlasıyla istiyorum çünkü hak ediyor. Ana kadroya tam zamanında geldi draft şovunda gelse olmazdı bence. Yetenekli, zevk aldığım ve güreşini beğendiğim bir abimiz. Summerslam'den sadece iki isteğim var:

1- Bu adamın IC olması. (Miz'i hiç sevmem fazlasıyla sıktı.)

2- Finn Balor'un Universal kemerini alması.

3. Bray Wyatt

3. Bray Wyatt

Geldik Wyatt ustaya. Arkadaşlar bence bu tarz gimmick verilen adamlara kemer de verilmez, ama yinede bir kez almasını istiyorum. Wyatt'ı büyük feudlara sokup kazandırmaları lazım. Yükselmesini fazlasıyla istiyorum, bence Undertaker'ın serisini kıracak adam bu olmalıydı. İşte o zaman tam anlamıyla hakkını vermeye başlardı bu gimmick!

4. Cesaro

4. Cesaro

Abi bu adam özeldir! Önce US'i tekrar alsın, sonra Universal Championship'i diye düşünüyorum. Bence her an kemer senaryolarının içinde olması gereken birisi, yetenek abidesi!

5. Dolph Ziggler

5. Dolph Ziggler

Aman pushunu kesmesinler! Abi anlayın artık şu adamın değerini ve yeteneğini. Ama geliyor yavaş yavaş push. Summerslam'de kemeri alacağını kesinlikle düşünmüyorum. Bence her an ve sürekli IC senaryosunun içinde olmalı ve yine önümüzdeki 2 yıl içinde WWE World Championship'i almalı. Yani şöyle toparlayayım inişli ve çıkışlı şekilde kemerlerin feudlarında gözükmeli. Sürekli olsun şovlarda ya gerçekten seviyorum bu adamı!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kevin Owens

6. Kevin Owens

Ulan verin hakkını sonuna kadar! Rumble'a kadar çeşitli sağlam feudlarda gözükmeli. Çok fazla istiyorum bu adamın Royal Rumble 2017'yi alıp WrestleMania 33 main eventinde kemer kimdeyse onu yenip kemeri almasını. Sana kemer çok yakışıyor be Owens!

7. Neville

7. Neville

Harika bir Cruiserweight. Sürekli şovlarda gözükmeli ve kemere oynamalı. Umarım daha fazla gömmezler ve pushunu verirler.

8. Sami Zayn

8. Sami Zayn

INDY'den yetişen harika bir isim! Abi harbiden çok yetenekli, hareketleri satmaları olsun atletik olması vs. zevk aldığım bir isim. Çeşitli feudlarla yükseltilebilir. Ben hala WrestleMania 32'de olan IC merdiven maçından galip ayrılmalıydı düşüncesindeyim ama geçti artık önümüze bakalım.

9. Sheamus

9. Sheamus

Bana son zamanlarda bu adamı iyice jobber yaptılar gibime geliyor. RAW için harika bir alternatif, üzerinden hala iyi senaryolar döndürülür bence. Şovlarda main event seviyesinde bir adam hala. Her ne kadar 38 yaşında olsa da performansı ve ring içi iyi şuan, 2-3 sene daha aktif olarak gider kullanmalılar bence. Ve Sheamus dün verdiği röportajda WWE'de ki pozisyonundan mutlu olmadığını belirtmiş.

10. Tyler Breeze

10. Tyler Breeze

Oldukça beğeniyorum Tyler'ı ve içimden bir ses bu adamın çok iyi yerlere geleceğini söylüyor umarım öyle olur. Yetenekli ve daha uzun yıllar kullanılabilir çünkü daha 28 yaşında. Gimmickini biraz daha sert hale getirip hala işler çıkartılabilir bu adamdan umarım beklediğim gibi olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Zack Ryder

11. Zack Ryder

YETER LAN ARTIK! HERİFİ YILLARDIR JOBBER OLARAK HER YERDE KULLANIYORSUNUZ ADAM SESİNİ ÇIKARMIYOR. VERİN ARTIK HAKKINI VE BİRAZ YÜKSELTİN BAŞKA BİR ŞEY DEMEYECEĞİM.

ŞOV ÖNERİSİ!

ŞOV ÖNERİSİ!

Şirket: WWE

Vengeance 2011

Arkadaşlar bence şov hiç fena değil, biraz eski olduğu için şovun tamamını bulamadım o yüzden highlights linkini veriyorum mutlaka bakın derim.

https://www.youtube.com/watch?v=483u5Em_X3A

Yazı da eşlik ettiğiniz için teşekkürler keyifli seyirler :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın