Görüş Bildir
Haberler
TV
Woody Allen Dizi Çekecek!

Woody Allen Dizi Çekecek!

Ulaş
13.01.2015 - 17:51 Son Güncelleme: 13.01.2015 - 18:03
İçeriğin Devamı Aşağıda

Amazon Stüdyoları, Woody Allen ile yazıp yöneteceği ilk televizyon dizisi için anlaştıklarını duyurdu. İsmi henüz belli olmayan Woody Allen projesi yarım saatlik dizi bölümlerinden oluşacak.

Tüm bölümleri yarım saati geçmeyen ve Allen tarafından yazılıp yönetilecek dizi ABD, İngiltere ve Almanya'da internetten yayın yapan Prime Instant Video'dan izlenecek.

Henüz senaryosu, adı, hatta cast'ı bile belli olmayan TV dizisi için Woody Allen ile anlaşma imzalayan Amazon yetkilileri yaptıkları açıklamada 'çok heyecanlı olduklarını' söylerken, Woody Allen 'Bu işin içine nasıl girdim bilmiyorum. Nereden başlayacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Sanırım Amazon pişman olacak' dedi.

Amazon Stüdyoları'ndan Roy Price anlaşma ile ilgili şunları söyledi: 'Woody Allen tüm zamanların en harika filmlerine imza atan vizyon sahibi bir yaratıcı. Yazacağı ilk TV dizisinde onunla çalışmak bizim için bir onur. Annie Hall'dan Blue Jasmine'e kadar Amerika'nın sinemasının önde gelen filmleine imza attı. Gelecek yıl Prime Instant Video'da yayınlanacak dizisi için şimdiden çok heyecanlıyız.'

Diğer yandan Amazon'un Allen ile yaptığı anlaşma tartışmalara yol açacak gibi görünüyor. Geçen yıl evlatlık kızı Dylan Farrow'un çocukluğunda kendisini taciz ettiği iddalarıyla gündeme gelen Allen, iddiaları şiddetle reddetmişti.

  • Haber Türk
Kaynak: http://www.haberturk.com/kultur-sanat...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın