Görüş Bildir
Haberler
Windows 10 Siz İstemeseniz de Bilgisayarınıza Giriyor!

Windows 10 Siz İstemeseniz de Bilgisayarınıza Giriyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Microsoft yeni işletim sisteminin kalitesine oldukça güveniyor ve görünen o ki siz isteseniz de istemeseniz de bilgisayarınıza sokmaya kararlı.

The Register sitesinin haberine göre, Windows 7 ve 8.1 kullanıcılarının bilgisayarlarına, “Windows 10 için sıraya girmemiş olsalar bile” Windows 10 yükseltme dosyaları otomatik olarak iniyor.

Elbette yükseltme yapmak isteyen kullanıcıların işlerini kolaylaştıracak olan bu uygulama, yükseltmeyi düşünmeyenler için problemli olabilir. Zira Windows 10 için güncelleme dosyalarının boyutu tam 3GB’a kadar çıkabiliyor. Bu da çoğumuz gibi kotasını gözeten kullanıcılar için kötü haber. Aynı zamanda gizlice internet hızının sömürülmesi anlamına da gelebiliyor.

Haberi doğrulayan Microsoft, “Windows Update üzerinden otomatik güncellemeleri seçen kullanıcıların Windows 10’a geçişlerini kolaylaştırmak için” bu yola gittiğini belitti. Bilgisayarında 3GB’lık alanın boştan yere işgal edilmesini istemeyen kullanıcılar ise Windows’un Disk Temizleme Aracı’nı kullanarak bu dosyaları temizleyebilir.

Kaynak: http://gizmodo.com/windows-10-is-bein...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0