Görüş Bildir
Haberler
Windows 10 İçin Instagram Geliyor!

Windows 10 İçin Instagram Geliyor!

Batuhan
07.10.2015 - 11:36

Microsoft ürünler etkinliğinde Instagram, Facebook ve Facebook Messenger uygulamalarının Windows 10 platformuna geleceği açıklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Microsoft, dün gece düzenlemiş olduğu ürünler etkinliğinde Lumia 950 , Lumia 950 XL , Microsoft Band , Surface Pro 4 , Surface Book ve HoloLens ürünlerini tanıtmıştı. Yeni ürünleri ile beğeni toplayan Microsoft, etkinlik sırasında az da olsa yazılım tarafından yeni bilgiler vermekten çekinmedi.

Microsoft, yazılım konusunda popüler sosyal medya platformu Facebook ’un desteğini aldı. Facebook, Windows 10 için Instagram , Facebook Messenger ve Facebook uygulamalarının geliştirilmeye başlandığını ve çok yakında Mağaza’daki yerini alacağını açıkladı. Windows 10 ’un tablet modu özelliği ile Facebook uygulamalarının daha stabil bir kullanım deneyimi yaşatması bekleniyor.

Microsoft , Windows 10 için önemli hamleler yapmaya ve mobil tarafını güçlendirmeye devam ediyor. Ancak bu güçlendirme uygulama geliştiricileri tarafından desteklenmezse sonu Symbian gibi olabilir. Facebook’un Windows 10 ’a destek vermesi bu açıdan çok önemli. Bakalım ilerleyen aylarda diğer popüler uygulama geliştiricileri önceliklerini iOS ve Android ’den alıp Windows 10 Mobile ’a doğru yönelecek mi?

Shiftdelete

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0