Görüş Bildir
Haberler
Williams, Sharapova'ya Set Vermedi

Williams, Sharapova'ya Set Vermedi

Fatih
27.03.2014 - 22:36

Williams, Sharapova'ya Set Vermedi

WTA Miami’nin yarı finalinde Serena Williams ile Maria Sharapova karşı karşıya geldi. Dünya 1 numarası Williams, Rus tenisçi Sharapova karşısında ilk seti 6-4, ikinci seti ise 6-3 alarak finale adını yazdırdı.

Bu sonuçla Serena Williams, Maria Sharapova önünde üst üste 15. galibiyetini aldı. Sharapova ile bugüne kadar 18 maçta kozlarını paylaşan Williams, 2004 yılından beri rakibi karşısında yenilgi yüzü görmedi.

Sharapova, finale kalma mücadelesi sırasında Williams’ın 9 servisini karşılayamazken, Birleşik Amerikalı raket ise Rus tenisçinin servisini 5 kez kırdı. Bu formu sayesinde Serena Williams, ilk sette 4-1, ikinci sette ise 2-0 geriden gelerek her iki seti de hanesine yazdırdı. Öte yandan Williams, dünya sıralamasının ilk 10 tenisçisi ile üst üste yaptığı 14. maçtan da galibiyetle ayrıldı.

Birleşik Amerikalı Williams, yarı finale kadar Yaroslova Shvedova, Caroline Garcia, Coco Vanderweghe ve 5 numaralı seribaşı Angelique Kerber önünde sergilediği ölümcül servisleri ve oyun içindeki kuvvet gösterisini Sharapova karşısında devam ettirerek, finaldeki yerini ayırttı. Rus raket Sharapova ise Williams’a elenmeden önce Kirsten Flipkens, Lucie Safarova ve Petra Kvitova’yı turnuvanın dışına itti.

Serena Williams, WTA Miami’nin finalinde 29 Mart Cumartesi günü Key Biscayne’de Dominika Cibulkova ile Avustralya Açık’ın son şampiyonu Li Na arasında oynanacak karşılaşmanın galibi önünde korta çıkacak.

Williams, geçtiğimiz sezonun finalinde 4-6, 6-3 ve 6-0′lık 3 set sonucunda Sharapova’yı yenerek kariyerinde bu turnuvayı 6. kez kazanma başarısı gösterdi.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/03/27/william...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın