Görüş Bildir
Haberler
WhatsApp'ta Beklenen Özellik Geldi Üstelik Ücretsiz

WhatsApp'ta Beklenen Özellik Geldi Üstelik Ücretsiz

Mert Doğan
09.03.2015 - 17:04 Son Güncelleme: 09.03.2015 - 19:19

Akıllı telefonların vazgeçilmez uygulamaları arasında yer alan WhatsApp, günden güne gelişmeye devam ediyor.

WhatsApp'ın, anlık mesajlaşma hizmetinin yanında uzun bir süredir konuşulan özellik olan internet üzerinden sesli arama yapma özelliği ile de kullanıcılarının karşısına çıktı. 2014'te Facebook tarafından satın alınan WhatsApp Yeni güncelleme ile beraber mobil mesajlaşma uygulamasına arama özelliği geldi.

İlk etapta Android işletim sistemi ile çalışan akıllı cihazlarda kullanılabilen yeni özellik, kullanıcılara Skype ve Viber tarzı bir hizmet sunuyor. Son güncelleştirmelerin de getirdiği mavi tık özelliği ile bazı kullanıcıların tepkisini toplayan WhatsApp yeni getirdiği özelliği ile tüm kullanıcılarını sevindirecek. Google Play Store'da güncellemenin yayınlanmamasına rağmen kullanıcılar WhatsApp'ın resmi internet sitesine girerek yeni versiyonu cihazlarına yükleyip özelliğe kavuşabilir.WhatsApp’ın mesajlaşmanın yanında bir de VOIP özelliğini sunması diğer sesli arama yapma uygulamalarına büyük kan kaybettirecek gibi görünüyor.

Uygulamanın kullanıcılara sunduğu yeni özellik 1 yıl boyunca ücretsiz olacağı açıklanırken daha sonrası için ise her yıl için 0.99 ABD doları ödemek gerekiyor.Yeni özelliğin iOS ve BlackBerry gibi platformlara ne zaman geleceği hakkında ise şu an için resmi bir açıklama bulunmuyor. 

WhatsApp'ın yeni verisyonu yayınlanırken kullanıcılardan buraya tıklayarak yeni versiyona sahip olabilir.

Biribiziokuyor.net

Kaynak: http://www.biribiziokuyor.net/2015/03...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın