Görüş Bildir
Haberler
WhatsApp Sesli Arama Özelliğini Test Ediyor Olabilir!

WhatsApp Sesli Arama Özelliğini Test Ediyor Olabilir!

ATKN
31.01.2015 - 20:29
İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz günlerde WhatsApp Web'i hayata geçirerek dikkatleri üzerine çeken WhatsApp, uzun süredir hakkında dedikodular çıkan sesli arama özelliğini gizlice test ediyor olabilir.

Facebook tarafından satın alındıktan sonra büyük değişimlere uğrayacağı konuşulan WhatsApp'dan yeni haberler var. Kısa bir zaman önce Google Chorme tarayıcısından WhatsApp kullanımına olanak sağlayan WhatsApp Web özelliğini hayata geçiren şirket, söylentilere göre milyonlarca kullanıcının merakla beklediği sesli arama özelliğini sessiz sedasız test ediyor.

Daha önceleri de birçok dedikodusu çıkan sesli arama özelliği nihayet gelmiş olabilir. Henüz WhatsApp tarafından resmi olarak duyurulmayan özellik, ufak bir kullanıcı grubuna ulaşmış durumda. Söylentilere göre şimdilik basit bir davetiye sistemi kullanılarak test edilen sesli arama özelliği, kısa zaman sonra resmi olarak karşımıza çıkacak gibi görünüyor.

Davetiye almak ise maalesef hiç kolay değil, resmi bir davetiye sistemi olmadığı için bu özelliğe kavuşmuş bir başka WhatsApp kullanıcısı tarafından aranırsanız özellik sizin için de otamatik olarak akifleşmiş oluyor.

Halihazırda Skype, Hangouts ve Viber gibi güçlü rakipleri olan şirketin en büyük avantajı ise popülerliği, günümüzde neredeyse akıllı telefon sahibi her insanın cihazında olan uygulama sesli arama özelliği ile birlikte yepyeni bir alana giriyor.

Henüz test aşamasında olan sesli arama özelliğinin, kısa zaman sonra hataları giderilerek resmi olarak tanıtılmasını bekliyoruz.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/whatsappa-sesl...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0