Görüş Bildir
Haberler
WhatsApp Blackberry'den Tamamen Vazgeçti

WhatsApp Blackberry'den Tamamen Vazgeçti

Batuhan
29.02.2016 - 14:03

Dünyanın en popüler mesajlaşma platformu WhatsApp yeni yol haritasını belirledi. Bu yıl itibarıyla 7. yaşını kutlayan ve 1 milyardan fazla aktif kullanıcıya ulaşan Facebook bünyesindeki servis, bundan sonra destek vermeyeceği platformları da açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2016 yılının sonlarından itibaren WhatsApp desteği almayacak platformların başında BlackBerry geliyor. Üstelik eski cihazların yanı sıra BlackBerry 10 yüklü cihazlarda dahi artık WhatsApp kullanılamayacak. Bir diğer deyişle önümüzdeki yıldan itibaren WhatsApp kullanılabilen tek BlackBerry marka cihaz, Android işletim sistemli Priv olacak.

BlackBerry’nin yanı sıra WhatsApp desteğinden mahrum kalacak platformlar arasında Nokia S40 ve S60 Symbian, Windows Phone 7.1 ve Android 2.2 sürümleri yer alıyor. WhatsApp’tan yapılan açıklamada söz konusu platformlardan vazgeçme sebebi olarak, WhatsApp’ın yeni nesil özelliklerini kaldıramayacakları belirtiliyor.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
14
11
8
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nikola Tesla

İşten eleman çıkartıp ekonomi yükünü hafifletecek, doğru hamle.

Pasif Kullanıcı

Blackberry kullanan var mı hala? Windows telefona yakışmıyor zaten. O işletim sistemi bilgisayarlara uygun.

Burak Akın

Vaktinde Blackberry Q10 almıştım bir hevesle, ilk BB telefonumdu. İphoneden vazgeçtiğime bin pişman etti. Doğru yerinde karar olmuş