Görüş Bildir
Haberler
Wesley Sneijder: 'Kimsenin Beni Bulamayacağı Bir Yere Gitmek İstedim'

Wesley Sneijder: 'Kimsenin Beni Bulamayacağı Bir Yere Gitmek İstedim'

Caner
03.09.2014 - 12:50
İçeriğin Devamı Aşağıda

"Kimsenin Beni Bulamayacağı Bir Yere Gitmek İstedim"

Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Wesley Sneijder, milli takım kampı için gittiği Hollanda’da özel bir röportaj verdi.

Hollanda milli takımının yeni teknik direktörü Guus Hiddink tarafından aday kadroya çağrılan Wesley Sneijder, Hollanda basınına özel açıklamalarda bulundu.

'Kimse beni bulamasın istedim'

İlk olarak tatil için nereye gittiği sorulan Sneijder, “Saint Barth. Saint Maarten’in yakınlarında bir yer. Kimsenin beni bulamayacağı bir yere gitmek istedim. Turnuvalardan sonra kalabalıklardan uzak olmayı tercih ediyorum. Bunu yine başardım” diye cevapladı.

Sakatlığı için neler söyledi?

Tatil sırasında mümkün olduğu kadar futboldan uzak olmayı tercih ettiğini söyleyen Sneijder, “Ama insanın aklına bazı şeyler gelebiliyor. Sakatlığım dolayısıyla Brezilya ile oynanan üçüncülük maçını kaçırdım. Ama bunu pek fazla düşünmemeye çalışıyorum. Genelde yaşadığım iyi deneyimlere odaklandım. Benim açımdan turnuvanın kötü bitmesi büyük şanssızlık, ama böyle olması normal. Turnuvada en çok koşan oyunculardan bir tanesiydim” diye konuştu.

'WhatsApp grubumuz var'

Hollandalı yıldız tatil esnasında milli takımdan arkadaşlarıyla bağlantıyı fazla koparmamış: “WhatsApp grubu aracılığıyla sürekli iletişim halindeydik. Ibiza’da da bir araya geldik. Dünya Kupası’yla birlikte daha yakın bir grup olduk. Dünya Kupası’ndan üç hafta sonra futbola olan özlemim arttı ve kendimi plajlara atıp top oynamaya başladım. Sonra da sezon hazırlıklarına başladım.”

'Bireysel antrenmanlar önemli'

Sneijder, Galatasaray’ın iki resmi maçında da 90 dakika saha kalamadı. Yıldız oyuncu bunun nedeni olarak sezon öncesi kampına geç katılmasını gösteriyor: “Maçlarda 90 dakika oynayamadım çünkü Dünya Kupası geç bitti ve kampa geç katılmak zorunda kaldım. Ama benim adına işler yolunda gidiyor. Henüz sezonun başı. Gökhan Saki ile bireysel antrenmanlarıma daha sonra başlayacağım. Bireysel antrenmanlar benim için çok önemli çünkü bu sayede maksimumuma ulaştığımı hissediyorum. Artık 30 yaşına geldim ve daha da futbol oynamak istiyorum.”

eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0