Görüş Bildir
Haberler
Wesley Sneijder'in Menajeri Albers: 'Sneijder'e Kimse O Parayı Vermez'

Wesley Sneijder'in Menajeri Albers: 'Sneijder'e Kimse O Parayı Vermez'

Caner
23.12.2014 - 12:07
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

İngiltere seyahatinden dönen Guido Albers, Wesley Sneijder'in geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu, dördüncü yıldız mesajı verdi.

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Galatasaraylı Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers Hollanda basınına açıklamalarda bulundu. VoetbalNieuws'a konuşan Albers geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği İngiltere seferi, burada görüştüğü kişiler ve yaptığı temaslarla ilgili bilgiler verdi, oyuncunun geleceğini yorumladı.

Albers, 'Manchester City'den yetkililerle bir araya geldim. Melbourne City takımının teknik direktörü John van 't Schip ile görüştüm. Sonrasında Southampton'ın Sheffield United ile yaptığı kupa maçını izledim ve ardından Koeman ve Graziano Pelle ile buluştum. Dolayısıyla İngiliz basınında yazılanlar gerçeği yansıtmıyor. Wesley Sneijder'in geleceğini ilgilendiren konularla ilgili İngiltere'de değildim' dedi.

Albers şöyle devam etti: 'İngiltere'de Sneijder'i transfer etmek isteyen kulüp yok. Wesley'in de kulübü ile 1.5 yıllık kontratı var. Galatasaray zaten onun gidişine izin vermeyecektir. Bu sezon dördüncü yıldızı takmak için uğraş veriyorlar. Sneijder de bu hedef doğrultusunda takım için çok önemli bir isim. Ancak 20 milyonluk serbest kalma maddesine uygun bir teklif gelirse onay verebilirler. Ancak şu aşamada Sneijder için bu parayı kimse ödemeyecektir'.

Sneijder'in menajeri, 'Wesley de şartların farkında. Eğer bir Avrupa kulübü gelip de bu paraları verirse, o zaman Wesley de tabi onlara kulak verecektir. Bu bir şans olabilir. Eşi Yolanthe ile birlikte İstanbul'daki hayatlarından memnunlar. Ayrıca Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ve onun oynattığı etkili futbol da bir başka faktör. Sneijder şu an kesinlikle ayrılmak istemiyor' şeklinde konuştu.

'Eğer Galatasaray şampiyon olursa...'

Sarı-kırmızılılarda bir önceki yönetim zamanında oyuncunun kontratını uzatmaya yönelik girişimlerin başladığını da dile getiren Hollandalı menajer sözlerini şöyle noktaladı: 'Görüşmeler vardı hem de epey ilerlemişti. Ancak sonra yeni yönetim geldi ve bu görüşmeler askıya alındı. Eğer Galatasaray şampyion olur ve dördüncü yıldızı takarlarsa, bu durumda transfer daha olası bir duruma gelecektir'.

skorer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/albers-sne...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0