Görüş Bildir
Haberler
Wenger: "Kesin Lanetlendik"

Wenger: "Kesin Lanetlendik"

Fatih
02.01.2015 - 19:16

Fransız teknik adam, bu kadar şanssızlığın tek bir izahı olduğunu düşünüyor. 

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger , yeni yılın ilk günü oynanan Southampton yenilgisi hakkında, savunma hatalarına atıfta bulunarak 'lanetlendiklerini' ifade etti.

St. Mary'de zorlu bir deplasmana çıkan kuzey Londra ekibi, Polonyalı eldiven Wojciech Szczesny'nin hatalarından doğan pozisyonlarda Sadio Mane ve Dusan Tadic'in ayağından iki gol yedi.

Bu yenilgi Arsenal'i ilk dördün dışına iterken, Fransız teknik adam, Southampton'a galibiyeti hediye ettiklerini ve kulübün yaşadığı bu düşüşün mimalarının da bizzat kendileri olduğunu söyledi.

Wenger, Arsenal Player 'a verdiği demeçte, 'Takımın mevcut oyununa bir suç bulamayacağım. Sezon başından yana yaşadığımız şanssızlıkları, lanetlenmemize yoruyorum. Bu ilk defa olmuyor. Oyunun son periyodunda iyi savunma yapamadık ve faturası ağır oldu. Kendi kendimizi bitirdik.' dedi.

Opta verilerine göre, Arsenal yedi golle bu sezon Everton (11)'dan sonra en fazla savunma hatasıyla doğrudan gol yiyen ikinci ekip.

Topçular, Pazar günü FA Kupası üçüncü tur maçında Hull City karşı karşıya galecek. Geçen sezon finalde karşı karşıya gelen iki ekipten gülen taraf Arsenal olmuştu.

Hafta sonundaki mücadeleyle ilgili olarak, 'Bir kaç değişiklik yapacağım. Bu kesin.' ifadelerini kullanarak Szczesny'nin yerine kalede David Ospina'ya şans verebileceğini sinyalledi.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/447/ingil...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın