Görüş Bildir
Haberler
Wenger: "Ferguson Her Zaman Kendini Geliştirdi"

Wenger: "Ferguson Her Zaman Kendini Geliştirdi"

Batuhan
09.11.2015 - 15:17

Fransız teknik adam, uzun süre boyunca rakibi olduğu Ferguson'a övgüler yağdırdı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Arsenal Menajeri Arsene Wenger , Manchester United'ın eski çalıştırıcısı Alex Ferguson 'da en çok takdir ettiği şeyin İskoç teknik adamın kendini daimi olarak yenilemesi olduğunu açıkladı.

Old Trafford'da geçirdiği yıllar boyunca toplamda 38 kupa kazanan Ferguson, Manchester United'ı İngiltere futbolunun zirvesine taşımayı başarmıştı.

Wenger, İskoç futbol adamına duyduğu hayranlığı dile getirirken, L'Equipe'e verdiği demeçte 'Ferguson benim için bir örnek. Her şeyden önce, her zaman kendini yenilemeyi biliyordu. Her daim gelişiyordu. Başarı sarhoşu olup yerinde saymadı. Bu yönünü çok takdir ediyorum.' sözlerini kullandı.

Wenger, Ferguson'la görüşmeye devam ettiğini vurgularken 'Ama tek tutkusu futbol değildi. Atları da severdi, şarapları da severdi. Kırmızı şaraptan benden daha iyi anlıyordu! Son görüşmemizde ona, 'Alex, hiç özlemiyor musun?' diye sordum. O da bana 'Bir gram bile özlemiyorum' dedi. Hem hayal kırıklığına uğradım, hem de rahatladım. Bu aynı zamanda bana da kariyerimin sonrası için umut veren bir yanıttı.' dedi.

1996 yılında Arsenal'i çalıştırmaya başlayan Arsene Wenger, Londra ekibine 3 Premier Lig şampiyonluğu yaşattı.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
0
0
0
0