Görüş Bildir
Haberler
Wenger, Arsenal'da Tarih Yazmak İstiyor

Wenger, Arsenal'da Tarih Yazmak İstiyor

Fatih
31.05.2014 - 22:08

Wenger, Arsenal'da Tarih Yazmak İstiyor

Arsenal ile yeni sözleşme yapan Arsene Wenger, iddialı açıklamalarda bulundu.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'ın teknik direktörü Arsene Wenger, 'Kulüp bana her zaman inandı ve bundan dolayı minnetarım. Birlikte tarih yazacağımıza eminim' dedi.

Londra ekibiyle 3 yıllık sözleşme imzalayan 64 yaşındaki Fransız teknik adam, Arsenal TV'ye yaptığı açıklamada, heyecanlı bir döneme girdiklerini belirterek, 'Güçlü bir takımımız, finansal istikrarımız ve güçlü bir desteğimiz var. Kulüp bana her zaman inandı ve bundan dolayı minnettarım. Birlikte tarih yazacağımıza eminim' diye konuştu.

Arsenal'da harika dönemler geçirdiklerini ifade eden Wenger, 'Aynı zamanda yan yana durduğumuz, birbirimize destek olduğumuz dönemler de oldu. Bu beraberliğin sınandığı her an, doğru tepkiler aldım. Bağlılık gösterdiğimi, kulübün de bana bağlılık gösterdiğini düşünüyorum' değerlendirmesinde bulundu.

Wenger yönetimindeki Arsenal, geçen sezon Federasyon Kupası (FA Cup) finalinde Hull City'i mağlup etmiş ve 9 yıllık kupa özlemine son vermişti. Arsene Wenger, Arsenal ile 1997–98, 2001–02 ve 2003–04 yıllarında 3 kez lig şampiyonluğu yaşamış, 5 kez Federasyon Kupası, 4 kez de Community Shield kupasını kazanmıştı.

Fransız teknik adam, 27 yıl Manchester United'ı çalıştıran Alex Ferguson'un emekliye ayrılmasının ardından, Premier Lig'de bir takımı en uzun süre çalıştıran teknik adam olma özelliğini taşıyor.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/447/ingil...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın