Görüş Bildir
Haberler
Watch_Dogs'un Grafikleri Neden Kötüleşti?

Watch_Dogs'un Grafikleri Neden Kötüleşti?

Onedio Medya
07.03.2014 - 15:21

Watch_Dogs'un Grafikleri Neden Kötüleşti?

Etrafta kafaları karıştıran bir görsel var.

YAZAN

Sarp Kürkcü

Yakın zamanda yeni yayınlanan videosuyla artık Watch_Dogs yeni bir çıkış tarihine kavuştu: 27 Mayıs.

Ama bunun yanında ilginç bir de görüntü çıktı ortaya. Kaynağı AllGamesBeta olan bu gif, oyundaki çok ufak bir kısmı gösteriyor ama bir tarafta 2012 E3’te gösterilen oynanış videosu, bir tarafta da GameSpot'un yayınladığı videodan alıntı var.

İkisi de aynı sahne, arayüzden modellemeye ikisini de Watch_Dogs . Ama grafiklerdeki gerileme inanılmaz. Gife kaynağından ulaşabilirsiniz.

Birkaç gün önce, yurtdışında bazı basın mensupları davetle Ubisoft ’un bünyesine çağırılmış ve orada Watch_Dogs ’u deneme fırsatı elde etmişlerdi. Bunun yanında kendilerine verilen basın kitinden gelen bir görüntü olduğunu düşünüyoruz bu gördüğümüzün.Sonuçta gif'te Gamespot'un logosu gömülü değil ama aynı kaynak olduğu çok belli. Bu da basına dağıtılan kitlerle mümkün işte.

Yine tahminlerimiz, oyunun PlayStation 3 ve Xbox 360’ta böyle gözükeceğini söylüyor bize. Ama olur da bu görüntünün PS4 / Xbox One nesline ait olduğu belli olursa Ubisoft'un açıklayacağı ciddi şeyler var demektir. Bir Killzone 2 olayını baştan kaldırabileceğimizi sanmıyoruz artık.

Bizce bir nevi nesil kıyası görmüş durumdayız. Umarız haklı çıkarız, umarız oyun bir anda görsel kalitede geriye doğru gitmez. Bunun yanında bir de iyi haber verelim, Watch_Dogs ’un oyunda açık dünya hâliyle sekiz kişiye kadar destek verdiğini yaratıcı yönetmeni Jonathan Morin Twitter’dan onayladı. Yani sekiz arkadaşınızla Chicago’da özgürce gezebileceksiniz.

Kaynak: http://oyungezer.com.tr/haber/36712-w...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın