Görüş Bildir
Haberler
Warriors Seriden Vazgeçmiyor!

Warriors Seriden Vazgeçmiyor!

Batuhan
12.06.2015 - 10:10
İçeriğin Devamı Aşağıda

NBA'de bu sabaha karşı oynanan karşılaşmada Golden State Warriors, Cleveland Cavaliers'i 103-82 mağlup etti.

Öne geçtiği seride üst üste iki maç kaybeden ve geriye düşen Golden State Warriors, baştan sona üstün olduğu dördüncü maçtaki galbiyeti ile seriyi evine beraberlik ile taşıdı. Maçı 20,562 kişi Quicken Loans Arena'da takip etti.

Cleveland Cavaliers'ın takım halinde çok düşük şut yüzdesi ile oynadığı karşılaşmada LeBron James ikinci periyotta bir pozisyonda yere düştükten sonra kafasını kameranın köşesine hızlı çarptı ve açılmaya bağlı olarak kanaması oldu. Warriors cephesinde dikkat çeken nokta ise pivot Andre Bogut'un yerine forvet Andre Iguodala'nın ilk beş başlaması oldu.

Bogut'un faulü sonrası LeBron James'in kafasının yarıldığı pozisyon

Bir sonraki maçı evi San Francisco'da ORACLE Arena'da oynayacak olan Golden State Warriors'ta Stephen Curry ve Andre Iguodala maçı 22'şer sayı ile tamamladı. Draymond Green 17 sayı 7 ribaund 6 asist ile oynarken, Harrison Barnes da 14 sayı attı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cavaliers'ta kafasındaki yarığa rağmen toplamda 41 dakika sahada kalan LeBron James 20 sayı 12 ribaund 8 asist ile mücadele etti. Takımda ayrıca Timofey Mozgov 28 sayı 10 ribaund, Tristan Thompson da 12 sayı 13 ribaund ile double double yaptı.

Serinin beşinci maçı 14 Haziran'ı 15 Haziran'ı bağlayan gece Golden State Warriors'un sahası ORACLE Arena'da oynanacak.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0