Görüş Bildir
Haberler
Volkan Demirel: "Turu Geçip Geleceğiz"

Volkan Demirel: "Turu Geçip Geleceğiz"

Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel, Perşembe günü oynanacak olan Lokomotiv Moskova maçı ile ilgili kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Başarılı file bekçisi Moskova’da turu geçip UEFA Avrupa Ligi’nde yollarına devam edeceklerini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe perşembe günü UEFA Avrupa Ligi rövanş maçında karşılaşacağı Lokomotiv Moskova maçının hazırlıklarına başlarken takım kaptanı ve milli kaleci Volkan Demirelmaç öncesi açıklamalar yaptı.

FB TV'ye konuşan tecrübeli kaleci herhangi bir sıkıntı yaşamadan Moskova’da turu geçipUEFA Avrupa Ligi’nde yollarına devam edeceklerini söyledi.

Yöneticilerle yenen yemekten açıklamalar yapan Demirel, “Önümüzde önemli maçlarımız var. Bu maçlar öncesi hep birlikte bir aile yemeği yedik. Bizde böyle geleneksel, yönetim ve futbol takımı arasında yemeklerimiz oluyor. Bunlardan bir tanesiydi. Güzel bir gündü.Yönetimimize ve burada hep beraber olduğumuz için, birlikte hareket ettiğimiz için takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah bu beraberliğimizi sahaya da yansıtacağız” dedi.

Lokomotiv Moskova maçına avantajlı gidileceğini belirten Volkan demirel 'Moskova’ya avantajlı gidiyoruz. Önemli bir maç olduğunu da biliyoruz; hem saha içi hem saha dışı. Gereken şekilde, nasıl davranmamız gerektiğini de biliyoruz. Bunların doğrultusunda gideceğiz ve turumuzu geçip geleceğiz. Orada sahada Fenerbahçe’ye yakışır bir biçimde mücadele edeceğiz; hem gidişimizle hem gelişimizle. Bütün futbolcu arkadaşlarımızla da konuştuk, Fenerbahçe formasını en iyi şekilde temsil edip buraya geleceğiz. Herhangi bir sıkıntı olmadan, turumuzu geçerek yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

CHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın