Görüş Bildir
Banu Parlak'ın Polatlar'ı Suçladığı Davada Ortaya Çıkan Yeni Detay: Telefon Konuşmalarında Ne Dediler?
Cezaevindeki Dilan Polat ve Engin Polat'ın, fenomen Banu Parlak'la olan davası bugün mahkemeye taşındı. Adliyedeki tarafların konuşmaları gündemin en merak edilen konuları arasında. Polat çiftinden şikayetçi olan Banu Parlak'ın ifadelerini gören Ebru Özen, sosyal medyada yaptığı açıklamayla dikkatleri üstüne çekti. Dilan Polat'ın arkadaşı Ebru Özen'in bahsettiği telefon kayıtları herkesin kafasını karıştırdı!
Reklam
Reklam
Reklam
Banu Parlak Davasında Çeteye Para Verdiği İddia Edilen Engin Polat'tan Akılalmaz Savunma
Kasım ayında tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin, kara para aklama ve vergi kaçırmanın yanı sıra Banu Parlak'la olan davası da sürüyor. Bugün Banu Parlak ile birlikte mahkemeye çıkan Dilan Polat - Engin Polat çiftinin yaşadıkları oldukça dikkat çekiyor. Çeteyle ilişkisi olduğu iddia edilen Engin Polat'ın savunması ortaya çıktı.
Reklam
Babalık Davasıyla Uğraşan Uğur Dündar'ın Yıllar Önce Verdiği Bir Röportajda Söyledikleri Şoke Etti
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun söylemlerinin ardından ablası Dilara G.'nin babası olduğu iddialarıyla gündeme gelen Uğur Dündar'ın yıllar önce vermiş olduğu bir röportaj ortaya çıktı. Sabah'tan Ceyhan Torlak'ın haberine göre; Uğur Dündar, Suphiye orancı Dilara G.'ye hamile olduğu sırada verdiği röportajda 'Günün birinde bir kadının kucağında çocuğu ile çıkıp 'Uğur beni iğfal etti' diyeceğinden korkuyorum.' diyor.
Reklam
Çorlu Tren Faciası Davasında Karar Çıktı
25 kişinin hayatını kaybettiği Çorlu tren faciası davasının 20'inci duruşmasında karar çıktı. Dönemin TCDD Bölge Müdürü Nihat Aslan'a 15 yıl, dönemin TCDD Müdür Yardımcısı Meriçli'ye 9 yıl 2 ay hapis cezası verilirken, 4 sanık hakkında tahliye kararı alındı. 
Reklam