Görüş Bildir
Haberler
Vodafone Arena'da İlk Maç İçin 450 Bin Bilet Talebi!

Vodafone Arena'da İlk Maç İçin 450 Bin Bilet Talebi!

Beşiktaş taraftarı, 11 Nisan Pazartesi günü oynanacak Vodafone Arena'daki ilk karşılaşmanın biletlerine yoğun ilgi gösteriyor. Bursaspor'la oynanacak ilk maç için yaklaşık 450 bin kişinin bilet talep ettiği öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş'ta Vodafone Arena şaşkınlığı yaşanıyor.

Kombinesi olanların bu sezon Vodafone Arena'daki maçlarda bilet alım önceliğinin olacağını duyuran siyah-beyazlı yönetim, 1 haftada 10 bine yakın kombine satmıştı.

Daha sonra 3 maç için toplu bilet satışına başlayan siyah-beyazlılar, yine yoğun ilgiyle karşılaşmış ve tekli bilet için ayırdığı sayıyı minimuma düşürmek zorunda kalmıştı.

Bursaspor maçı için 450 bin kişilik bir talep olduğunu açıklayan Beşiktaşlı yöneticiler, yoğun ilgiye cevap verememenin sıkıntısını yaşıyor.

Kartal'dan 'karaborsa' alarmı!

Kartal'dan 'karaborsa' alarmı!

Öte yandan, maça ilginin artması ise karaborsa probleminin de yeniden ortaya çıkmasına sebep oldu. Maç biletleri kendi 'Passolig'leri üzerinden satın alan bazı kişilerin, devretme yöntemiyle biletlerini başkalarına sattığı ortaya çıktı.

Karaborsacıların biletlere 2 bin ile 5 bin lira arasında fiyat biçtiği belirtilirken, Beşiktaş yönetimi de Passolig sistemi üzerinden, devredilen biletlerle ilgili inceleme başlattı.

Şehitlere saygı gereği kutlama yapılmayacak

Şehitlere saygı gereği kutlama yapılmayacak
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş'ta gözler Vodafone Arena'nın açılışına çevrildi. 

Pazar günü protokol, pazartesi ise taraftara yönelik bir açılışın gerçekleşeceği statta, son dönemde yaşanan terör olayları ve şehitlere saygı gereği, kutlama yapılmama kararı alındı.

Pazar günü 16.30'da gerçekleştirilecek protokol açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bakanlar ve milletvekillerinin katılması bekleniyor.

Efsanelere davet

Efsanelere davet

Siyah-beyazlılar Pazartesi günü Bursaspor maçıyla kapılarını taraftara açacak Vodafone Arena için de kulüp tarihine geçmiş efsane isimlerle temasa geçti.

Başta 100'ncü yıl şampiyonluğunu getiren Lucescu olmak üzere, Gordon Milne, Schuster ve Bilic gibi hocaların stat açılışında yer alacağı öğrenildi. Siyah beyazlıların efsaneleri Ferdinand, Walsh, Bako, Madida, Demba Ba, Guti, Ernst, Holosko, Carew, Nouma, Cordoba, Zago, Münch, Amokachi, Mrmic, Kuntz, Sverisson da bu tarihi gün için davet edilenler arasında.

TRT Spor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
10
3
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın