Görüş Bildir
Haberler
VLC Artık Beta Değil!

VLC Artık Beta Değil!

Batuhan
10.12.2014 - 10:56
İçeriğin Devamı Aşağıda

Uzun zamandır Android kullanıcıları için Beta sürümünde olan VLC Player, nihayet kararlı 1.0 sürümüne güncellendi. İşte kararlı sürüme sahip VLC Player hakkında detaylar.

Uzun yıllardır PC sınıfı işletim sistemlerinde milyonlarca kullanıcı kazanan VLC Media Player , çok farklı formatlardaki medya dosyalarını oynatabilmesiyle beğeniliyordu.

İki yıldan fazla süredir Android kullanıcıları için de kullanılabilir olan VLC Player , nihayet kararlı 1.0 güncellemesini aldı. Artık beta olmayan VLC Player 'a gelen güncellemeyle, pek çok yeni özellik de kullanıma sunuldu.

Android 5.0 Lollipop uyumluluğunun yanı sıra güncellemeyle birlikte, düzeltilen codec hataları, ekolayzır ve çalma listesi yönetimi dikkat çekiyor.

Ayrıca çökme sorunlarını da gideren güncellemeyle birlikte, iyileştirilen alt yazı desteği de, VLC Player 'ı çok kullanışlı hale getiriyor.

Ancak halen nadiren de olsa bazı cihazlarda yaşanan donanım çözme sorunları nedeniyle, VLC Player 'ın, tam olarak finale geldiği söylenemez.

Android için en iyi ve en hızlı medya oynatıcı uygulamalardan biri olan VLC Player , ücretsiz olmasının yanı sıra, Android 2.1 ve üzeri bulunan cihazlara yüklenebiliyor.

Çok sistem kaynağı istemiyor olması nedeniyle giriş seviye Android cihazlarda dahi sorunsuz çalışan VLC Player 'ı denemek istiyorsanız, aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/vlc-artik-beta...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0