Görüş Bildir
Haberler
Finaller Başlıyor... Dönem Sonu Notun Bu Testin Sonunda!

Finaller Başlıyor... Dönem Sonu Notun Bu Testin Sonunda!

Kai Hiwatari
14.11.2018 - 22:43 Son Güncelleme: 04.12.2018 - 12:52

Finaller başladı... Peki o uzun çalışma gecelerine hazır mısın?

Hazır değilsen hazırlan. Çünkü bu test gerçek bir dost gibi doğruları söylüyor!

1. Cinsiyetini öğrenelim ilk olarak!

2. Ruh halinizi ifade eden renk hangisi?

3. Son günlerde, en çok nerede saatlerinizi tüketiyorsunuz?

4. Favori final dönemi repliğiniz nedir?

5. Fotokopiyle aranız nasıl?

6. Peki finaller sonrası favori repliğiniz desem?

7. Sınıfta genellikle nerede oturursun?

8. Son olarak... Finaller bittiğinde kuvvetle muhtemel ne yapıyor olacaksın?

9. AA Alacağım Tabii ki!

9. AA Alacağım Tabii ki!

Seni tanımlayan en doğru kelime: Uğraşan. Çabalıyor, didiniyorsun. Bu durumun sadece dersler için değil; tüm hayatın içim böyle. Sevgilinle aran iyi, geleceğin parlak, zekansa ondan parlak. Tipik bir kazanansın yani. Sana inek diyenlere de aldırma; kıskanıyorlar seni, kesin! Ortalamanın şahı, transkriptlerin de ağababası sende kısaca!

10. Dersler Gidişime, Notlar Duruşuma Hasta: BA!

Senin kadar iş bilen, senin kadar pratik zekalı var mı acaba? Hani bir söz vardır ya 'Çok zeki ama çalışmıyor' diye. İşte oradaki 3. tekil şahıs sensin. İş biliyorsun işe gitmiyorsun. Yani dersi dinlemiyorsun; ama bir şekilde başarılı oluyorsun. Not alınacaksa alınır, okul bitirilecekse bitirilir nedir yani; neden bu kadar tatava yapıyor millet anlamak güç doğrusu :)

11. Oley be, Geçtim: CC!

Sırat köprüsü üstünde çılgın atıyorsun; bazen kalıyor, bazen geçiyorsun. Ortalaman ortada. Ee sınıfta da ortada oturuyorsun. Buna göre sana ortalama birisi demek yanlış olmaz galiba. Ayrıca hayatta yetinmeyi biliyorsun: Yaptıkların ve başına gelen şeyler, ne öldürür ne ondurur emin ol. Ve son olarak çoğu kişinin görüp de sevmeyeceği bu notu, sen gördüğünde sevinçten halay çekiyorsan, doğru yerdesin demektir :)

12. Son Gün Ancak Bu Kadar Oluyor: DC!

12. Son Gün Ancak Bu Kadar Oluyor: DC!

Bölümüne zorla ve istemeden geldin, bu belli. Derslere girmek canın istemiyor, çok haklısın. Ancak bazı nedenlerden dolayı da okul bitmek zorunda. Sen de ne yapıyorsun: Sınav haftası atağa kalkıyorsun. Nerede bir not var, sende. Nerede sabahlanacak bir gece var, o da sende. Ahh bir de s.çtın mavisi gerçeği olmasa, belki AA bile alabilirdin, ey son gün operasyoncusu!

13. Ortalama da Kurtarmaz Beni: DD!

'Gezdin tozdun aman aman aman, sazdın sözdün aman aman aman, giderek üzdün bizi SINAV' Seni en iyi anlatan şarkı sözü bu olsa gerek. Ağustos böceği misali gibisin şimdi. Ortalaman da sorumlu geçmene yetmiyor. 'Şimdi bizimkilere ne diyeceğim' diyorsun haliyle. Sana ne denilebilir ki şimdi... Neyse...

14. Yine Bütlere Kaldım: FF!

Yine bütler, yine yaz okulu. Ama şurasını da iyi biliyorsun ki, bir farkı olmayacak. Dersleri geçmek boş beleş, okulu bitirmekse hepten hayal. İçinde öyle bir boşvermişlik var ki, önümüzdeki maçlara bakalım bile diyemiyorsun. Sendeki kabullenilmiş çeresizlik. Çünkü okula gireli onca sene geçti ki... Hatta zamanında evlenseydin sınıf arkadaşlarının yaşında çocuğun bile olurdu, o derece!..

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
153
128
66
50
15
11
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
byun baekhyun

BA inşallah ya

Seray Aksu

Aga 2'nin altına düşmeyelim bursum gitmesin yeter :(

Elena Claire Carter

DD! Göğüs ölçüm değil, dönem sonu notum:’D