Görüş Bildir
Haberler
Vitor Pereira: "Patlama Sonrası İlk Ailemi Düşündüm"

etiket Vitor Pereira: "Patlama Sonrası İlk Ailemi Düşündüm"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, maç sonunda Ankara’da gerçekleşen bombalı saldırıdan dolayı üzgün olduğunu söyledi. Portekizli çalıştırıcı patlama gerçekleştikten sonra ilk ailesini düşündüğünü söyleyerek, “Bu şekilde devam etmeye değer mi bilmiyorum” açıklamasında bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pereira, “Ben maçla ilgili konuşmayacağım bu akşam.Aileler acı çekiyor, insanlar acı çekiyor. Onlara başsağlığı diyorum. Hep savaş isteyen insanlar nasıl oluyor… Onlar ne düşünüyor ne istiyor anlayamıyorum. Ben olayı duyduğumda ailemi ve çocuklarımı düşündüm. Değer mi bu şekilde devam etmeye anlayamıyorum. İnsanlar ağlıyor aileler ağlıyor. Futbol konuşamıyorum bu ortamda. Umarım huzur gelir, barış gelir ülkeye, ondan sonra futbol konuşmaya başlarız” şeklinde konuştu.“Hiçbirimizin Ailesi Güvende Değil”

Vitor Pereira, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında şu açıklamayı yaptı: “Bu maçın ardından bu akşam buraya geldiğimizde isterdim ki futbol konuşalım, futboldan bahsedelim ama mevcut şartlarda bu gerçekten imkansız. Şu anda hepimiz ailelerimizi düşünüyoruz hayatlarımızı düşünüyoruz ve futbol tamamen önemsiz bir hal alıyor böyle olaylar yaşandığında. İnsanlar ailelerini kaybediyor en yakınlarını sevdiklerini canlarını kaybediyor. Ben o insanların yanında olduğumu belirtmek istiyorum. İçten başsağlığı diliyorum. Gerçekten çok üzgünüm anlayamıyorum bir açıklama bulamıyorum. Ben isterim ki huzur olsun barış içinde yaşasın insanlar. İsterim ki ailem hep güvende olsun ama şu anda maalesef hiçbirimizin ailesi güvende değil bu şartlar altında. Çok üzücü gerçekten ve çok büyük bir üzüntü yaşadığımı belirtmek istiyorum. Bir kez daha söylemek istiyorum yakınlarını kaybedenlere başsağlığı diliyorum. Çok da ne söyleyeceğimi bilemiyorum aslında çok büyük üzüntü duyuyorum. Şu anda futbol konuşmanın hiçbir manası yok.”

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
203
49
7
5
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın