Görüş Bildir
Haberler
Videoda Önce İndir Sonra İzle Devri Başlıyor!

Videoda Önce İndir Sonra İzle Devri Başlıyor!

ING Türkiye
19.11.2013 - 22:12 Son Güncelleme: 19.11.2013 - 22:15

Ünlü video izleme sitesinin açıklamasına göre, izlemek istediğimiz videoları önce indirip sonra izleyebileceğiz. Şirket Genel Müdürü; “Yaptığımız incelemelerde online video izleyenlerin çoğunun videoyu açtıklarını ama 5-10 dakikalık videonun neredeyse birinci dakikasını bile bitirmeden kapattıklarını gördük. Bu en başta o videoyu üşenmeden yükleyen kişinin emeğine saygısızlık. Yeni nesil çok sabırsız, kolay elde ettiklerinin değerini bilmiyorlar. Biz bu günlere emeğe saygı +rep ilkesi sayesinde geldik. Bundan sonra ilk önce yükleyecekleri için videonun değerini bilecekler.” açıklamasını yaptı.

Her izleyeceği videoyu bilgisayarına indirmek istemeyen video kullanıcıları, böyle bir kuralla internet kotalarının birkaç güne kalmadan limiti aşacağını ve videoların dolması için büyük zaman kaybedileceğini, bundan sonra istenilen her videonun izlenemeyeceğini belirttiler.

Adının açıklanmasını istemeyen bir kullanıcı ise 'Bu yenilik beni fazla etkilemeyecek. Zaten ben siteye video izlemek için girmiyorum, daha çok video altında videonun içeriğinden bağımsız çıkan kavgalara dahil olmak için siteyi kullanıyorum.' dedikten sonra 'fareyle arkadaş olan kedi' videosunun altında kavga çıktığını ve acilen oraya yetişmesi gerektiğini söyleyerek hızlıca uzaklaştı.

Sosyal medya kullanıcıları yetkililerden detaylı olarak açıklama beklerken, bu kısıtlamaların paylaşımları durduracağını, büyük zaman kaybı yaşanacağını, kullanıcı tepkilerinin artacağını ve memnuniyetsizlik yaratacağını, bu yüzden de uygulamaya alınmaması gerektiği yönünde eleştirilerini belirtiyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın