Görüş Bildir
Haberler
Vestel Geri Dönüşümü Çok Güzel Değerlendirdi

Vestel Geri Dönüşümü Çok Güzel Değerlendirdi

Vestel'den Engelli Hayvanlar İçin Hayat Dolu Bir Çalışma

Sokak hayvanları yapılan projeler de artık yaratıcılıkta sınır tanımıyor. 4129Grey’in 12. Felis Ödülleri’nde kazandığı her ödül için sokak hayvanlarına kedi evi hazırlamasından tutun da Austrotherm’in ısı yalıtımlı kedi evlerine , HAÇİKO’nun sokak hayvanlarını ofisler tarafından sahiplendirdiği Minik Dostlar İş Arıyor projesine kadar pek çok çalışma içimizi ısıttı. Özellikle kedi evi yapımı markalar, belediyeler ve okullar tarafından oldukça sahiplenilen bir sorumluluk biçimi oldu. Vestel de bu yıl 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla patili dostlarımız için çalışan markalardandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beyaz eşyalar yürütece dönüştü

Vestel’in sokak hayvanları için yürüttüğü projede engelli canlara yardım etmesi ve üstelik de ömrünü tamamlayan eşyaları dönüştürmesi gerçekten dikkate değer bir yaklaşım. İlk etapta Manisa Hayvan Barınağı’ndaki engelli köpeklere yürüteç yapan marka, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği yapmış. Ancak projeyi Türkiye genelinde belediyelere bağlı tüm resmi barınakları kapsayacak şekilde genişletmeyi planlıyor.

Ben Robot Değilim Projesi kapsamında, fuarlardan arta kalan stantlar kulübeye dönüştü

Vestel ayrıca sokak hayvanları için kulübeler de tasarlamış ve yürüteçler gibi onlarda da atık malzemeleri kullanmış. Kulübe çalışması, “Ben Robot Değilim” projesinin ikinci ayağı. Projenin ilk ayağı internet üzerinden gerçekleştirilmiş ve internet ortamında robot ile insanı ayırt etmek için kullanılan güvenlik yöntemi Captcha’dan faydalanılmış. Vestel’in internet sitesini ziyaret eden insanlar bu doğrulama yöntemiyle karşılaşmış. Sıradan bir Capthca gibi başlayan süreç daha sonra ziyaretçiye Captcha üzerinde karşılaştığı hayvanın aslında hayatının ne şekilde şiddet görerek son bulduğunu göstermiş. Beşi kedi beşi köpek olmak üzere on hayvanın başına gelen gerçek olaylara yer verilen kampanya, “Robot değilsen böyle bir vahşete sessiz kalamazsın” mesajıyla ilerlemiş. Gelelim projenin ikinci ayağına… Bu defa fuarlardan arta kalan stant malzemeleri kullanılarak kedi ve köpek evleri yapmış Vestel ve farklı illerdeki 18 Vestel mağazasının önüne yerleştirmiş. 4 tanesi de Yedikule Hayvan Barınağı’na hediye edilmiş.

Kaynak: https://www.bundlehaber.com/Detay/460...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın