Görüş Bildir
Haberler
Veli Yüzde 400 Zam İstedi!

Veli Yüzde 400 Zam İstedi!

Caner
27.04.2014 - 11:58
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Veli Yüzde 400 Zam İstedi!

Beşiktaş'ta Veli Kavlak şoku yaşanıyor. Geçen hafta içinde İstanbul'a gelen Veli Kavlak'ın menajeri Max Hagmayr'ın siyah-beyazlı yönetimle genç oyuncunun sözleşmesini uzatmak için masaya oturduğu fakat sonuç alamadığı ortaya çıktı. 400 bin euro garanti para ve 15 bin euro maç başı kazanan Veli'ye yönetimin, 900 bin euro ve maç başı 25 bin euro teklif ettiği; Avusturyalı menajerin ise 1.6 milyon euro garanti paradan aşağıya imza atmalarının söz konusu olmadığını söylediği bildirildi.

Yönetimin '%400 zam' isteyen Avusturyalı menajerin bu isteği karşısında büyük şaşkınlık yaşadığı; Max Hagmayr'ın istedikleri şartlarda sözleşme olmazsa Veli'nin kontrat yenilemeyeceğini ve 2015'in Ocak ayında kendisiyle ilgilenen takımlardan birisiyle sözleşme imzalama tehdidinde bulunduğu belirtildi.

Rapid'de çocuk, Beşiktaş'ta erkek!

Avusturya medyası, Veli Kavlak için ilginç bir ifade kullandı. Gazeteler genç oyuncu için, 'Veli Kavlak, Rapid Wien'den ayrılırken 'bebek yüzlü' bir futbolcuydu; Beşiktaş'da saçı sakalı uzadı, adeta küçük bir çocukken şimdi erkek oldu. Veli'yi Almanya'dan Stuttgart ve Schalke istiyor' diye yazdı.

Milliyet

Kaynak: http://skorer.milliyet.com.tr/veli-yu...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0