Görüş Bildir
Haberler
Veli Kavlak, Fair Play Ödülü Aday Listesinde

Veli Kavlak, Fair Play Ödülü Aday Listesinde

Fatih
26.12.2014 - 06:57
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş Kulübü, Veli Kavlak’ın, Adana Demirsporlu Hakan Söyler’in kırmızı kart görmesini engellemesi nedeniyle Türkiye Fair Play Ödülü aday listesine dahil edildi.  

Dünya Fair Play Komitesi Üyesi Erdoğan Arıpınar, siyah-beyazlı futbolcuların önceki gün Ziraat Türkiye Kupası maçında Adana Demirsporlu oyuncunun gördüğü kırmızı kartı iptal ettirmesi nedeniyle Beşiktaş Kulübü’nü, Türkiye Fair Play Ödülü aday listesine koyduklarını açıkladı.

Avrupa Fair Play Birliği Başkan Yardımcısı ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Komisyonu Genel Koordinatörü de olan Arıpınar, “İyi niyetli olan Beşiktaşlı futbolcular, örnek teşkil edecek güzel bir hareket yaptı. Olay sırasında Beşiktaş’ın geride olması, maçı da kaybetmesi, hareketin değerini daha da artırmıştır. Beşiktaş Kulübü’nü, Türkiye Fair Play Ödülü aday listesine koyduk” dedi.

Sadece Veli Kavlak’ın değil, Beşiktaşlı diğer futbolcuların da olay sırasında fair play ruhu içinde hareket ettiklerine vurgu yapan Erdoğan Arıpınar, “Umarım Beşiktaş’ın bu hareketi örnek teşkil eder. Bu kavga ve gürültünün içinde bizlere ilerisi için umut verdiler” diye konuştu.

Arıpınar, yurt dışı adaylıkları için başvuru süresinin dolduğunu, bu nedenle Beşiktaş’ı gelecek yıl Dünya ve Avrupa Fair Play Ödülleri için aday göstermeyi düşündüklerini sözlerine ekledi.

'ADAYIM VELİ'

Adana Demirsporlu Hakan Söyler, Veli Kavlak’ın örnek bir davranışta bulunduğunu belirterek, “O benim fair play adayım” dedi. Siyah-beyazlı futbolcu ile girdiği pozisyonda tehlikeli bir hareket yaptığını kaydeden Hakan, “Temas yoktu ama hakem yanlış görerek kırmızı kart çıkardı. Veli’ye bu olaydan dolayı yılın fair play ödülü verilebilir. Biz de kendisinin destekçisiyiz” diye konuştu.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/veli-kavlaka-dun...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın