Görüş Bildir
Haberler
Justin Bieber Serbest

Justin Bieber Serbest

Batuhan
23.01.2014 - 14:40 Son Güncelleme: 24.01.2014 - 00:09

Justin Bieber Serbest

Uyuşturucu madde etkisinde araç kullandığı için Miami'de gözaltına alınan Kanadalı pop şarkıcısı Justin Bieber, çıkarıldığı mahkeme tarafından kefaletle serbest bırakıldı.

NEW YORK

Uyuşturucu madde etkisinde araç kullandığı için Miami'de gözaltına alınan Kanadalı pop şarkıcısı Justin Bieber, çıkarıldığı mahkeme tarafından kefaletle serbest bırakıldı.

Miami Beach yakınlarındaki bir caddede, yerel saatle sabah 04.30 sıralarında lüks marka aracıyla yarış yaparken yakalanan Bieber, öğleden sonra çıkarıldığı mahkemece 2 bin 500 dolar kefaletle serbest kaldı. Bieber, mahkum kıyafeti giydirilerek çıkarıldığı mahkemede hakkındaki iddiaları kabul etti.

Esrar kullandığı ve uyuşturucu ilaç aldığı belirtilen Bieber'in üzerinden çıkan sürücü belgesinin de süresinin dolduğu kaydedildi. Bieber'in yarış yaptığı diğer aracın sürücüsünün de R&B şarkıcısı Khalil Sharief olduğu öğrenildi.

Kaynak: http://www.aa.com.tr/tr/u/278356--jus...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Tutuklanan Justin Bieber'ın ilk görüntüleri .Polis dosyası resmi

Ve Tutuklandı!

NBC News'ün haberine göre dünyaca ünlü pop yıldızı Justin Bieber, Miami sahilinde uyuşturucu etkisi altında araba kullanırken yakalandığı için tutuklandı.

19 yaşındaki yıldızın evinde daha önce arama yapılmış, ve ekibinden 4 kişi suç üstü uyuşturucu kullanırken yakalandıkları için tutuklanmıştı.

Vatan

Kaynak: http://haber.gazetevatan.com/Haber/60...

Justin Bieber Gözaltına Alındı

Kanadalı 19 yaşındaki pop yıldızı Justin Bieber'ın, 'uyuşturucu madde etkisi altında' yarış yaptıktan sonra polis tarafından gözaltına alındığı belirtildi. 

Ünlü şarkıcı Justin Bieber Miami'de gözaltına alındı. Polis, 19 yaşındaki Bieber'ın alkollü araç kullanmaktan gözaltına alındığını doğruladı. 

(AP) | Zaman

Kaynak: http://www.zaman.com.tr/dunya_justin-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
3
2
2
1
0