Görüş Bildir
Haberler
Ve Lucescu Konuştu!

Ve Lucescu Konuştu!

Batuhan
30.04.2014 - 13:49

Ve Lucescu Konuştu!

Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımını çalıştıran Rumen teknik adam Mircea Lucescu, hakkında çıkan transfer spekülasyonlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Lucescu, 2004 yılından bu yana çalıştırdığı Shakhtar Donetsk ile çok başarılı ve güzel günler geçirdiğini belirterek, şöyle konuştu:

'Ukrayna'da çok özel bir dönem geçirdim ve geçirmeye de devam ediyorum. Türkiye'de özellikle Beşiktaş ve Galatasaray taraftarlarınca çok sevildiğimin de farkındayım. Kazandığımız şampiyonluklar sebebiyle ismim her transfer döneminde Türkiye'de çeşitli kulüplerle anılıyor ama şu an hala Shakhtar'daki görevimin başındayım. Gelecekte ne olacağını bilemeyiz ama belki bir gün Türkiye'ye dönebilirim.'

'BAŞLADIĞIM İŞİ YARIM BIRAKMAYI SEVEN BİR İNSAN DEĞİLİM'

Prensip olarak kontratını tamamlamadan görev değişikliği yapmaya sıcak bakmadığını da dile getiren deneyimli çalıştırıcı, sözlerine şöyle devam etti:

'Ben, başladığı işi yarım bırakmayı seven bir insan değilim. Kontratımı tamamlamadan ayrılma fikri bana göre değil. Şu an tamamen Shakhtar Donetsk'in şampiyonluğuna konsantreyim. Çok önemli üç maça çıkacağız ve 9 puan elde ettiğimiz taktirde sekizinci şampiyonluk kupamızı kaldıracağız. Dolayısıyla, transfer ve hakkımda yapılan spekülasyonlarla ilgilenmiyorum. İstanbul'dan hiçbir kulüple ya da başkanla herhangi bir görüşme yapmadım, zaten yapsam çok yanlış olurdu. Benden ve oyuncularımdan şampiyonluk bekleyen insanlar var, onları hayal kırıklığına uğratmak istemem. Yeri ve zamanı geldiğinde, geleceğimle ilgili düşünüp bir karar vereceğim.'

Shakhtar Donetsk takımında 2004 yılından bu yana görev yapan Mircea Lucescu, takımına 7 lig şampiyonluğu, 1 UEFA Kupası, 5 Ukrayna Kupası ve 4 Ukrayna Süper Kupası kazandırdı. Deneyimli teknik adam, Türkiye'de Galatasaray ve Beşiktaş takımlarının başında şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

Haber Türk

Kaynak: http://spor.haberturk.com/futbol/habe...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0