Görüş Bildir
Haberler
Ve Gökhan Töre Konuştu! "Ağzımdan Yanlışıkla..."

Ve Gökhan Töre Konuştu! "Ağzımdan Yanlışıkla..."

Batuhan
28.10.2014 - 10:25

Erciyesspor maçında kırmızı kart gören Gökhan Töre, tartışmalı pozisyon hakkında konuştu.

HT Spor’dan Kartal Yiğit’in haberine göre, Beşiktaş’ta dün geceye damga vuran isim Gökhan Töre’ydi... Partizan maçında sakatlanan ve Erciyes’e karşı kulübede oturtulması planlanan Gökhan, maç öncesi hocasıyla görüşerek oynamak istediğini belirtti, formayı kaptı. Maça da etkili başladı. Ancak dakikalar 67’yi gösterirken ortalık karıştı. Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyes kulübesinin önünde Anıl Karaer ile bir gerilim yaşayan Gökhan’ın ağzından, 4. hakem Mehmet Metin’e İngilizce ‘s..tir git’ anlamına gelen ‘f..k off’ kelimesi döküldü. Erciyes Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, “Duymadın mı” diye 4. hakem Mehmet Metin’e doğru giderken, Metin de kulaklıktan durumu hakem İlker Meral’e aktardı. Kenara gelen hakem, Gökhan Töre’ye direk kırmızı kart göstererek oyundan attı.

Küfür amaçlı değil”

Soyunma odasında arkadaşlarıyla konuşan Gökhan, ağzından çıkan küfrü doğrularken, “Evet, bu söz benim ağzımdan çıktı. Almanya’da büyüdüm, İngiltere’de futbol oynadım. Sürekli kullandığımız bir kelime. Ağız alışkanlığım. Orada ‘Hadi oradan ya’ demek istedim ama ağzımdan ‘f..k off’ çıktı. Hakeme küfür amaçlı söylemedim. Bundan dolayı atılmak bana koyuyor” ifadelerini kullandı.

Oğuzhan öfkeli

Kartal’ın genç yeteneği Oğuzhan, Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ve hakemleri eleştirdi. Ozzie, “İki senedir buradayım. Futbol dışında hiç konuşmadım ama bir şey rica ediyorum. Hakemler ne bizim hocamızın ne de rakibin teknik adamlarının tepkisine göre karar versin! Gökhan’ın arkasındaydım. Belki küfür etmiştir ama ben bir şey duymadım. 4. hakem de duymadı. Bülent hoca hakeme gitti, ‘Küfretti’ dedi. 4. hakem de hakeme anons yaptı” ifadelerini kullandı.

Haberturk

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0