Görüş Bildir
Haberler
TV
Ve CNBC-e Kapandı...

etiket Ve CNBC-e Kapandı...

Onedio Medya
05.11.2015 - 14:03 Son Güncelleme: 06.11.2015 - 10:18

15 yıl önce kurulan ve 'Türkiye'nin Ekonomi Kanalı' mottosuyla, gündüz yayınında ekonomi ve finans haberleri veren CNBC-e kanalı, bu gece itibariyle kapandı ve kanal tam 00.00'da TLC adıyla yayına başladı. TLC, Discovery Channel'ın Türkiye'deki eğlence kanalı olarak yayına devam edeceği ifade edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

00.00'de TLC'ye geçen kanalın yayın akışında ilk program ise, Cnbc-e'nin eski dizilerinden Sullivan And Son oldu.

CNBC-e gitti, yerine eğlence kanalı TLC geldi...

hurriyet.com.tr'ye konuşan Discovery Networks CEEMEA Gelişen Ülkeler Reklam Müdür Naomi Powell, Discovery'nin yeni kanalını Kasım ayında yayına sokacağını ve kanalın Türkiye televizyonlarında CNBC-e'nin yerine yayına başlayacağını söylemişti.

TLC, uluslararası kurgu ve hakikate dayalı eğlence programlarını ihtiva eden kapsamlı bir içerik vaat edeceği belirtiliyor.

Popüler diziler de yayınlanacak

Popüler diziler de yayınlanacak
Popüler diziler de yayınlanacak
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mutlaka görülmesi gereken ‘yaşam tarzı’ ve hakikate dayalı içerik sunan eğlence programlarına ek olarak global arenada ses getiren yapımları sunacak olan TLC Türkiye, Amerikan Fear the Walking Dead ve Aquarius ile İngiliz Poldark gibi diziler vaat ediyor. 

TLC Türkiye ayrıca OWN: Oprah Winfrey Network’den de bir seçki sunacak: Oprah Prime ve Beyonce, Cameron Diaz ve Pharrell Williams gibi isimlerle yıldızlarla içten söyleşilere yer veren Oprah’s Master Class, TLC ekranlarında olacak. 

Tüm bunların yanı sıra The Vikings, Hannibal ve komedi dizisi Mike & Molly gibi CNBC-e’nin en popüler dizilerinin birçoğu da TLC’de izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1475
346
281
92
48
24
18