Görüş Bildir
Haberler
Van Persie: "Fenerbahçe'de Başarılar Kazanmadan Ayrılmak İstemiyorum"

Van Persie: "Fenerbahçe'de Başarılar Kazanmadan Ayrılmak İstemiyorum"

Enver K.
14.02.2016 - 10:03

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Van Persie, Fenerbahçe'de başarılar kazanmadan ve taraftarın sevgisine karşılık vermeden ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadığını belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Devre arasında kendisine gelen cazip teklifleri kabul etmeyerek Fenerbahçe'de kalan Robin van Persie, başkan Aziz Yıldırım'la biraraya geldi.

Çin’den gelen 22 milyon Euro'luk resmi önerinin ardından Başkan Aziz Yıldırım, Hollandalı futbolcuyla görüştü. Çin'den Van Persie’ye yıllık 10 milyon Euro teklif edilirken Başkan Yıldırım, oyuncusunun konuyla ilgili düşüncelerini almak istedi.

Yapılan görüşmede Aziz Yıldırım, “Burada başarılı olacaksan aklının tamamen Fenerbahçe’de olması lazım. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum istemeden oynarsan senden verim alamayız. O yüzden kararını ver” dedi. Bunun üzerine Robin Van Persie, Fenerbahçe’de devam edeceğini, burada hala yapması gereken işler olduğunu söyledi.

Hollandalı futbolcu, “Henüz kendimi gösteremedim. Fenerbahçe’de başarılar kazanmadan, taraftarın bu sevgisine karşılık vermeden ayrılmak gibi bir düşünce taşımıyorum” ifadelerini kullanınca, konu kapandı.

Morali yerinde

Morali yerinde
e0.365dm.com

Bu arada Kasımpaşa karşısında ilk 11’de sahaya çıkan, iyi oyununu penaltıdan attığı golle süsleyen Van Persie’nin yüzü gülmeye başladı. Maçın ardından oldukça keyifli olan Hollandalı yıldız, çocuklarıyla stadı terk ederken yoğun ilgi ile karşılaştı. Statta görev yapan emniyet mensuplarının fotoğraf isteklerini geri çevirmeyen Van Persie, imza taleplerine de olumlu karşılık verdi.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
9
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın