Görüş Bildir
Haberler
van Persie: "Beşiktaş Maçını Sabırsızlıkla Bekliyorum"

van Persie: "Beşiktaş Maçını Sabırsızlıkla Bekliyorum"

Fatih
24.09.2015 - 21:49
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe'nin akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanın ardından yıldız futbolcu Robin van Persie, Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Sarı-lacivertli takımın Pazar günü Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşma ile ilgili görüşlerini aktaran Hollandalı yıldız, son zamanlarda basında hakkında çıkan haberlere de açıklık getirdi.

“BEŞİKTAŞ MAÇINA KONSANTRE OLDUM'

Hafta sonunda deplasmanda Beşiktaş ile oynayacakları derbi maçına ilişkin görüşlerini paylaşan Robin van Persie, 'Gerçekten hazırlıklarımız iyi gidiyor. Çok iyi çalışıyoruz ve bu hafta üçüncü yoğun antrenmanı da geride bıraktık. Takım halinde çok iyi durumdayız. Hafta sonunda Beşiktaş ile oynayacağımız karşılaşma için sabırsızlanıyorum. Bu ülkedeki ilk derbi maçımı oynayacağım. Beşiktaş maçını sabırsızlıkla bekliyorum' şeklideki konuştu.

'HİÇBİR YERE HERHANGİ BİR AÇIKLAMA YAPMADIM'

Son dönemde basında hakkında çıkan haberlere de açıklık getiren Hollandalı futbolcu, 'Bu konuya ilişkin sadece kısa bir mesajım var. O da şu; ben Bursaspor maçının ardından hiçbir şekilde, hiçbir yere röportaj vermedim. Kimseyle de konuşmadım. Benim ağzımdan söylenmiş gibi ortaya atılan yorumlar ve çıkan haberler kesinlikle doğru değil. Ben Beşiktaş maçını beliyorum ve sadece bu maça konsantre oldum. Benim ağzımdan söylenmiş gibi yazılan hiçbir şey doğru değildir. Ben hiçbir yere herhangi bir açıklama yapmadım' ifadesini kullandı.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0