Görüş Bildir
Haberler
van Persie: "Arkadaşlarımla Birbirimize Alıştık"

van Persie: "Arkadaşlarımla Birbirimize Alıştık"

Enver K.
05.03.2016 - 13:16

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie, ülkesi gazetelerinden Algemeen Dagblad'a verdiği röportajda özel açıklamalarda bulundu. Hollandalı yıldız Aralık ayından itibaren İngiltere'den atnıdığı bir fitness eğitmeniyle çalıştığını belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sezonun ilk bölümünde eleştiri oklarının hedefi olan fakat daha sonra eski günlerine geri dönüş sinyali veren Fenerbahçe’nin Hollandlaı yıldızı Robin Van Persie, sırrını Hollanda basınıyla paylaştı.

“Birbirimize alıştık”

Algemeen Dagblad’a konuşan 32 yaşındaki isim, halen mükemmel duruma gelmediğini söylerken, “Ama arkadaşlarımın bana, benim de arkadaşlarıma daha çok alıştığımızı söyleyebilirim. Burada futbol İngiltere’ye göre çok farklı. O yüzden biraz fazla zamana ihtiyacım oldu” dedi.

Özel fitness hocası…

Özel fitness hocası…

Van Persie ilk transfer olduğu dönemde özellikle fizik gücü konusunda takım arkadaşlarına göre daha aşağı seviyede olduğu için eleştirilmişti. Yıldız isim bu sorunun üstesinden nasıl geldiğini de anlattı:

“Geçen sezonun sonundan itibaren kendimi fizik olarak yetersiz hissetmeye başlamıştım. Benim yaşımdayken fizik olarak bir gerileme dönemine giriyorsunuz. Kendini toparlamak daha uzun zaman alıyor, ağrılar artıyor. Yapabileceğiniz en iyi şey fizik seviyenizi en üste çıkarmak. Aralık ayından itibaren İngiltere’den tanıdığım bir fitness uzmanıyla çalışmaya başladım. Onunla her gün ekstra çalışmalar yapıyorum. Pilates ya da başka fitness hareketleri. Yani takım antrenmanları haricinde vücuduma özen göstermeye çalışıyorum.”

Yatmaya niyetli değil!

Van Persie röportajın son bölümünde ise hala kanıtlayacağı şeyler olduğunu söylüyor: “Kendime şu soruyu sordum: “Ne yapmak istiyorsun? Birkaç yıl daha oynayıp paraları cebine atmak mı?” Evet, bunu yapabilirim. Harika öğlen yemekleri yiyip keyfime bakabilirim. Ama ben hala birkaç yıl daha en üst seviyede oynayabileceğimi göstermek istiyorum.”

Sezonun ilk bölümünde Fernandao ile büyük bir forma rekabetine giren Hollandalı yıldız son dönemde Pereira’nın ilk 11’deki değişmez ismi haline geldi.

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
18
4
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın