Görüş Bildir
Haberler
Van Persie: '10 Yıllık Kariyerimde İlk Kez Oluyor'

Van Persie: '10 Yıllık Kariyerimde İlk Kez Oluyor'

Enver K.
10.09.2015 - 15:55

Fenerbahçe'nin Hollandalısı van Persie, Türkiye maçıyla ilgili çarpıcı yorumlar yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie, Fenerbahçe Televizyonu’na konuştu. Öncelikle Türkiye ile Hollanda arasında oynanan maça değinen golcü oyuncu, ardından Pazar günü oynayacakları Kasımpaşa maçı hakkında konuştu.

Türkiye mağlubiyeti sonrasında grupta kontrolü kaybettiklerini belirten Robin Van Persie,  “Aslında Türkiye maçından önce kontrolün hala bizde olduğunu düşünüyorduk, çünkü 1 puan öndeydik ve maça o şekilde çıktık. 10 yıllık Hollanda kariyerimde, ilk defa kontrol bizde değil. 10 yıldır Hollanda milli takımında oynuyorum ve bu sürede kontrolün bizde olmaması bizim için felaket bir durum.

Hollanda milli takımı olarak umudumuzu korumak zorundayız. Türkiye’nin iki maçtan da beraberlikle ayrılmasını veya bir maçını kaybetmesini umuyoruz. Bizde aynı şekilde iki karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak mecburiyetindeyiz yoksa play off’ta yer alamayacağız ve Avrupa Şampiyonası’na katılamayacağız. Bunun bizim için düşüncesi bile zor, çok kötü durum. Şu anda yapmamız gereken şey önümüzdeki iki karşılaşmayı da kazanmak ve daha sonra da bizim için işlerin diğer karşılaşmalarda da iyi gitmesini beklemek. Bu iki karşılaşmayı kazanmayı Hollanda halkına ve bizi destekleyen taraftarlara borçluyuz” diye konuştu.

Kasımpaşa maçı içinse Hollandalı oyuncu,  'Ryan Donk ve Babel’i tanıyorum. Kasımpaşa’da oynamış ve oynamakta olan futbolcular. Donk hala Kasımpaşa’da, Babel ise geçtiğimiz birkaç sezon Kasımpaşa formasını giydi. Kasımpaşa hakkında geçtiğimiz yıllarda birkaç maçlarını izlemek dışında şu anda pek fazla bilgim yok. Kasımpaşa ile ilgili kafamda net bir resim yok. Önümüzdeki birkaç gün takım içinde onlarla ilgili görüntüleri izleyeceğiz ve analiz edeceğiz. Daha net bir resim oluşturacağız.' değerlendirmesinde bulundu.

Şampiy10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0