Görüş Bildir
Haberler
Van Gogh'un Yatak Odası Kiralık!

Van Gogh'un Yatak Odası Kiralık!

Chicago Sanat Enstitüsü'nde başlayacak olan Van Gogh sergisi için, bir ev kiralama sitesi üzerinden tutulan daireler, ünlü ressamın Fransa, Arles'daki evinin yatak odası şeklinde döşenip konaklamaya açıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gelecek Pazar günü Chicago Sanat Enstitüsü’nde başlayacak olan Van Gogh sergisi için yapılan bu özel çalışma, ressamın 1888 ve 1889 yıllarının farklı dönemlerinde çizdiği Oda tablosunun üç versiyonun da Kuzey Amerika’da ilk defa sergilenecek olması açısından önemli bulunuyor.

Geceliği 10 dolar

Geceliği 10 dolar

Radikal'in Time'dan aktardığı habere göre, geceliği 10 dolardan kiralanacak olan odaların uygunluk durumları ise enstitünün sosyal medya sayfalarından duyurulacak. iki misafirin kalabileceği Van Gogh’un yatak odası temalı bu odalarda konuklar kablosuz internet bağlantısı, çamaşır ve kurutma makinesi ve televizyon gibi hizmetlerden de yararlanabilecek.

Söz konusu odaları kiralayamayan ancak bu atmosferi deneyimlemek isteyen sanatseverler içinse Van Gogh’un yatak odasının ‘dijital olarak geliştirilmiş bir rekonstrüksüyonu’ sergilenecek. Sergi 14 Şubat 2016 - 10 Mayıs 2016 tarihleri arasında ziyarete açık olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
92
39
10
9
4
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tatlış penguen

başlığa bak anlattığına bak yaaa van gogh un yatak odası şeklinde odalar kiralık

tatlış penguen

lan evet yine ben bundan sonra yorum yaparken senden izin alayım bari