Görüş Bildir
Haberler
Van Gaal: "Hoşçakal Hediyesi İstiyorum"

Van Gaal: "Hoşçakal Hediyesi İstiyorum"

Fatih
11.07.2014 - 21:36

Van Gaal: "Hoşçakal Hediyesi İstiyorum"

Hollandalı çalıştırıcı, futbolcularından son bir istekte bulundu.

Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Louis Van Gaal Brezilya 'ya karşı oynayacakları üçüncülük maçında oyuncularından 'hoşçakal hediyesi' beklediğini ifade etti.

Hollandalı teknik adam, turnuva bitiminde milli takımdaki görevini bırakarak Manchester United'ın başına geçeceğini açıklamıştı.

Oyuncularından güzel bir veda hediyesi beklediğini belirten Van Gaal, düzenlediği basın toplantısında, 'Artık demeçlerimin bir parçası olan bu benim son maçım olacak repliği ile başlamak istiyorum. Umarım futbolcular beni galibiyetle uğurlayarak güzel bir hediye verirler. Böylece turnuvayı namağlup tamamlamış oluruz.' şeklinde konuştu.

Bir ilki başarmak istediklerini vurgulayan kurt hoca, 'Yavaş ama emin adımlarla ilerliyoruz. Bugüne kadar hiçbir Hollanda takımı evine namağlup dönmedi. Hedefimiz bu ve bunu başaracağız.' ifadelerini kullandı.

En başarılı oldukları dönemde bile mağlubiyeti tattıklarına değinen tecrübeli çalıştırıcı, '1974 ve 1978'deki turnuvalarda bile Hollanda evine yenilgiyle döndü. Kupayı kaybettik ancak hala bir hedefimiz var.' dedi.

İkinci defa çok yaklaştıkları kupayı kaybetmeleri hakkında ise, 'Çok ama çok üzücü bir durum. Tüm hayallerimiz yine uçtu, gitti. Bu başarılarımız dünya tarihinde pek hatırlanmayacak çünkü olay şampiyon olmakta...' açıklamalarında bulundu.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/5447/mill...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın