Görüş Bildir
Haberler
Valizini Hazırla! Seçimlerine Göre Hangi Tatilin İnsanısın?

Valizini Hazırla! Seçimlerine Göre Hangi Tatilin İnsanısın?

Yılın yorgunluğunu, stresini atmamız için biricik tatillerimizi, iyi değerlendirmemiz gerektiği konusunda hem fikiriz herhalde. Bu yıl nasıl bir tatile çıkacağına karar vermekte zorlanıyorsan. Seni hiç bekletmeden testimize alalım.

Valizin Hazırsa 

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim bakalım.

2. Şimdi de yaşını öğrenelim.

3. İlk sorumuzla başlayalım. Sen ne sıklıkla tatile çıkarsın?

3. İlk sorumuzla başlayalım. Sen ne sıklıkla tatile çıkarsın?

4. İki kişilik tatil biletin olsa kimi yanında götürürsün?

5. Peki söyle bakalım tatil için ne kadar bütçe ayırırsın?

5. Peki söyle bakalım tatil için ne kadar bütçe ayırırsın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Valizinde olmazsa olmaz ürünün ne ?

6. Valizinde olmazsa olmaz ürünün ne ?

7. Peki söyle bakalım. Senin için tatili vazgeçilmez kılan ne?

8. O zaman hayallerinde bunlardan hangisi olduğunu söyle.

8. O zaman hayallerinde bunlardan hangisi olduğunu söyle.

9. Peki tatil dönüşü sen bunlardan hangisisin?

10. Son olarak tek başına gitmek zorunda kaldığın bir tatilde, uçakta, yolda veya otobüste tanıştığın biriyle tatil yapar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bi' sırt çantası yeter.

Bi' sırt çantası yeter.

Senin tatilin kafana neresi eserse orası olur. Öyle çok eşya almadan tek bir sırt çantası yeter. Yola çıktığın zaman nereye gideceğine karar verirsin. Hayatını spontane yaşamayı seviyor ve asla  plan yapmıyorsun. Yanında sevgilinle ve doğa ile iç içe huzurlu bir tatil senin için her şeye değer. Huzuruna düşkün biri olduğun için kalabalık yerlerden çok, böyle sakin yerleri tercih ediyorsun. Şehir hayatının yorduğu ve yıprattığı için kendini dinlendirmeyi tercih ediyorsun. Alarm kurmadığın, güneş doğunca uyandığın, uykun gelince yattığın bir tatil istiyorsun. Bu görsel senin hayallerini yansıtıyor. Yanına bir kaç şort ve tişört ile tatili geçirebilirsin. Huzuru, sevgiyi, mutluluğu aynı anda yaşadığın bir zaman dilimi düşün, işte bu çok zor bir ihtimal değil. böyle yerlerde aşkı yaşamak ve yaşatmak daha anlamlı oluyor. Yanında sevgilin varsa başka kimsenin yokluğunu çekmiyorsun. Romantik birisin, o yüzden sevgilinle baş başa romantik tatiller yapmak sana göre. Tertemiz havada çayını yudumlarken 'iyi ki buraya gelmişim' dedirtecek bir tatil. Ne diyelim biz bile kıskandık.

Keyfine düşkün, otel tatili.

Keyfine düşkün, otel tatili.

Senden başka bir sonuç beklemek yanlış olurdu herhalde. Sen keyfine çok düşkün olduğun için, her şeyin kolayını ve rahatını istiyorsun. Böyle güzel bir otelde bütün imkanları sonuna kadar kullanmak tam senlik bir şey. Senin için önemli olan sevdiklerinle ya da tek başına tatilini huzur içinde sürdürmek. Bütün gün havuz başında güneşlenmek, pizza eşliğinde bir dizi/film açıp izlemek, bunlar seni yoğun iş hayatından kurtaran ve tatil dönüşü aşırı enerjik başlaman için gerekli şeyler. Hayatında da rahatına düşkün biri olduğun için konforlu olan her şeyi tercih ediyorsun ve bu konfor için maliyetini düşünmüyorsun. Sonuçta bir kere geldiğimiz bu hayatta kendimizi şımartmayalım da ne yapalım? Biraz gamsız birisin. Hayatında olan her şeye olabilecek gözüyle bakıyorsun, her şeyin bir çözümü olduğunu inanıyorsun o yüzden kötü bir olay karşısında durup ağlamak sana göre değil. Pratik bir insansın genellikle çözüm odaklısın ve böyle de başarılı oluyorsun. Sonuçta böyle lüks bir otelde tatil yapmak kimsenin harcı değil.  Anlayacağın senin keyfin ve huzurun hayatta olan her şeyden daha önemli.

Sessiz, sakin bungalov evler...

Sessiz, sakin bungalov evler...

Senin tatilin kesinlikle bungalov evler. Ormanın bir köşesinde, uzakta sessiz, sakin bir şekilde uzun bir tatil yapmayı seviyorsun. Bazen tek başına bazen arkadaşlarınla böyle bir yerde toplanıp, bütün kargaşadan uzaklaşıp, kendi halinizde eğleneceğiniz bir tatil planlıyorsun. Korku filmleri izlemek, grup oyunları oynamak, sizin için diğer her şeyden daha eğlenceli. Böyle bir tatil sonrası neden bitti diye üzülsen de, bunu arkadaşlarınla sık sık yapmayı istiyorsunuz. Kalabalık ortamlarda eğlenmeyi de seven arkadaş grubunla, sadece size ait bir yerde deli gibi eğlenmeyi hiçbir şeye değişmezsiniz. İnsanlarla çok kolay iletişim kuramasan da, birkaç sohbet sonrası hiç beklemediğin kadar yakın oluyorsunuz. Samimi birisin ve asla kimseye karşı kötü duygular beslemiyorsun. Biraz sıkıntılarını paylaşmakta çekinsen de dostlarınla sık sık dertleşiyorsun. Anladığımız kadarıyla senin için hayattaki en değerli şey arkadaşların. Böyle bir tatil herkesin hayali olsa da, bu tatilin tadını sen çıkarırsın. Sen yazın sıcağında tatil yapmaktan çok bahar aylarını tercih ediyorsun. Özellikle sonbahar aylarında bungalov evlerin tadı bir başka olur. Sıkı giyinmeyi unutma!

Sonsuz eğlenceli festival tatili

Sonsuz eğlenceli festival tatili

Senin tatilin tabii ki eğlence odaklı olacaktı. Eğlence senin olmazsa olmazın. Tatillerinde dinlenmek yerine, arkadaşlarınla yorulana kadar eğlenmek istiyorsun. Tatil dönüşü yine yorgun oluyorsun ama arkadaşlarınla geçirdiğin eğlenceli ve komik anlar, yıllarca konuşulacak, gülmekten kendinizi durduramadığınız anılarınızdan biri olacak. Festivallere katılmak oradaki tanımadığın insanlarla sohbet etmek, sonra bir şarkıya eşlik etmek senin unutamayacağın zamanlar. Böyle gençliğinin tadını çıkarıyor ve gerçekten hakkını veriyorsun. Festival ruhunu sonuna kadar yaşayıp, gece eğlenmeye başlayıp güneş doğana kadar dans, müzik eşliğinde herkesin hayal ettiği hayatı yaşıyorsun anlayacağın. Dünyaca ünlü festivallere de katılmak bir başka hayalin ve çok yakında onu da gerçekleştireceksin gibi duruyor. Hayata eğlenmek için gelmiş olan sen aslında oldukça da duygusal birisin. Kimseye kolay kolay kızamaz ve öfkelenemezsin. Çoğunlukla arkadaş grubunu yatıştıran bir problem olduğunda çözen kişi sensin. Bitmeyen enerjin ve pozitifliğini herkese geçiriyorsun. Her olumsuzluktan bile bir pozitiflik yakalayabiliyorsun. Senin hayatına ve enerjine hayran kaldık.

Bunlar da ilginizi çekebilir.👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
157
91
53
50
13
13
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
TEYLA

Bi' sırt çantası yeter.

Mr.Hate

Senin için tatili vazgeçilmez kılan ne? diyorsun, ben de huzur diyorum, çıkan sonuç; Sonsuz eğlenceli festival tatili... şaka gibi... huzur diyorum huzur... ... Devamını Gör

nilflora

Bungalov.. Hiç alakası yok. Konforlu tatili hepsine yeğlerim.. 🖤