Görüş Bildir
Haberler
Vali Mutlu: 'Gerçekten Güzel Bir Resim'

Vali Mutlu: 'Gerçekten Güzel Bir Resim'

Onedio Medya
04.06.2014 - 09:36 Son Güncelleme: 04.06.2014 - 17:34

Fotoğraf: Hüseyin Öztürk / Twitter

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vali Mutlu'dan Temel Reis'li Sel Tweeti

İstanbul'da hafta başındaki yoğun yağış sırasında bir minibüsün, vapurla birlikte suda ilerleyen fotoğrafı çok konuşulmuştu. İstanbul Valisi Mutlu, suda giden minibüsün şoförünü 'Temel Reis'e benzetti.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Twitter hesabından hafta başında çok tartışılan bir fotoğrafı paylaştı. O fotoğrafta denizle karanın birleştiği, bir vapurla minibüsün de suda ilerlediği görülüyordu.

Vali Mutlu bu fotoğrafla birlikte Karadeniz şivesi kullanarak bir mesaj paylaştı. Vali mesajında 'Minibusüyle deniz seferlerini paşlatan cesur kaptanun Temel Reis oldiği ögrenildi. Hayurli yolcilikler...' dedi.

Mesajını savundu: İyi bir tweet'ti

Vali Mutlu, Sinan Erdem Spor Salonu'nda katıldığı programın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Vali'ye, Üsküdar'da çekilen ve kendisinin de paylaştığı fotoğraf da soruldu.

'Çok keyifli bir resim. O resmi çekeni tebrik etmek gerekiyor. O pozu iyi yakalamış. Gerçekten güzel bir resim. Dolayısıyla paylaşmak için de çok güzel bir resim olduğunu düşünüyorum. Aslında o resmi çekeni kutlamak gerekiyor. Bu kadar güzel bir resmi yakalaması, yolla denizin birleştiği bir tabloyu bulması, minibüsle vapuru bir araya getirmesi bana göre fotoğrafçılık dilinin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Altına bir cümle yazdığınız vakit de biraz daha bunu insanlara esprili bir şekilde de paylaşmış oluyorsunuz. Mizah itibariyle de iyi bir tweet'ti diye düşünüyorum. O resme yapılan, o resmin kalitesine yapılan bir ekleme.'

Al Jazeera

Kaynak: http://www.aljazeera.com.tr/haber/val...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0